1 Jaar lang pijn in linker testikel, niemand die kan helpen

 • #1

  Hallo allemaal,

  In oktober 2017 (nu 1 jaar geleden) kreeg ik opeens een onpretig gevoel/irritatie op mijn penis en er was ook wat uitslag op te zien. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en die heeft toen geconstateerd dat het een bacteriele infectie was en heeft hiervoor een zalf voorgschreven die ik op de uislag moest smeren (miconazolnitraat). Ik heb dit toen een aantal weken gedaaan en in deze periode is er een aanhoudende pijn in mijn linker testikel bij gekomen.

  De miconazolnitraat heeft toen niet geholpen, de huisarts heeft toen vervolgens op aanraden van de dermatoloog een zalf voorgeschreven voor eczeem (naam weet ik niet meer prcies), ook niet geholpen. De huisarts heeft mij toen vervolgens doorverwezen naar de dermatoloog, die vervolgens een zalf voor had geschreven (clobetasol),  ook niet geholpen. De dermatoloog wist geen raad met de pijn in mijn linker bal, waardoor hij mij had doorverwezen naar de uroloog. Voor de uitslag op mijn penis had hij mij inmiddels weer een nieuwe zalf voorgeschreven, dit was inmiddels al de vierde zalf. Deze zalf, in combinatie met nogsteeds de miconazolnitraat, hebben de uitslag op mijn penis in principe helemaal verholpen (dit was zo ongeveer rond juni/juli dit jaar).

  Maar goed, doorverwezen naar de uroloog voor de pijn in mijn linker bal. De uroloog verwees mij vrijwel gelijk door naar de fysiotherapeut voor bekkenbodem fysiotherapie, omdat hij dacht dat de pijn en uitslag werden veroorzaakt door een overspannen bekkenbodemspier. Ik heb zo ongeveer 5 sessies bij deze therapeut gehad en dagelijks oefeningen thuis gedaan, maar de pijn nog steeds niet weg. Vervolgens weer naar de uroloog: plastesten gedaan, echo's van de blaas en een cystoscopie gehad. Op basis van deze onderzoeken kon de uroloog niks opvallends zien. Op het laatst een recept gekregen voor Ciprofloxacine die ik dagelijks moest slikken, maar ook deze hadden geen resultaat.

  De uroloog is nu door de opties heen en verwijst mij nu door naar de pijn dokter, maar eingelijk ben ik er wel klaar mee en heb ik geen idee wat ik er mee aan moet. Ik word van dokter naar dokter verwezen en niks heeft tot nu toe geholpen. Ik ben nu een jaar verder en heb iedere dag stevige pijn in mijn linker bal. Nu lees ik op het internet wel dat onverklaarbare pijn in de testikels iets is wat regelmatig voorkomt bij jongere mannen zoals ik (ik ben nu 20), maar wat is hier nou tegen te doen?

  Ik hoop dat iemand raad weet met wat ik hier het beste kan doen.

  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Is er geen echo van het scrotum gemaakt?

  Reactie
Reageer op: 1 Jaar lang pijn in linker testikel, niemand die kan helpen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief