Fordyce spots

 • #1

  hallo, ik ben een jonge en ik ben 15 jaar oud. Ik heb nu al 2 tot 3 jaar fordyce spots. Ik was er al snel achter gekomen dat het niet gevaarlijk is dus ergerde ik me er niet aan. Ik heb nu al een tijdje en vriendin en we hebben het een aantal keer over seks gehad maar ik ben er achter gekomen dat ik er onzeker ben door de fordyce spots dus heb ik haar elke keer verteld dat ik er nog niet klaar voor ben. Ik wil nu heel graag wat aan mijn fordyce spots doen maar ik durf het mijn ouders het niet te vertellen en aangezien ik nog geen 16 ben mag mijn huisarts alles tegen mijn ouder vertellen dus ik vertel het ook liever niet tegen mijn huisarts. Ik heb van mijn huisarts voor een huidaandoening die ik heb 10% salicylzuur creme gekregen. Ik vroeg mij af of ik dit ook tegen de fordyce spots zou kunnen gebruiken. Ook vroeg ik mij af of ik mogelijk anoniem een co2 laser behandelijk kan krijgen. Zo ja, waar kan ik dat doen, is het verstandig en wat zou dat kosten??

  Reactie
  #2

  "aangezien ik nog geen 16 ben mag mijn huisarts alles tegen mijn ouder vertellen" dit klopt dus niet. Jij moet daarvoor toestemming geven.
  Maar je moet niets aan de Fordyce spots doen, Het ie een heel normaal verschijnsel tijdens de puberteit. Ze gaan ook vanzelf weer weg as je ouder wordt

  Reactie
Reageer op: Fordyce spots
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief