Penis pijn

 • #1

  Na penis aftrekken heb ik vaak pijn in mijn geslachtsdeel. Vooral in de schacht tot tussen mijn zandballen.
  Gevoel of ik op die plek een flinke trap heb gehad.
  Wat Jan dat zijn ?

  Reactie
  #2

  Te hard/wild gerukt....

  Reactie
  #3

  john,

  ik heb zojuist een gesprek gehad met je op een ander forum. Ik ben alleen de link kwijt. Kun je me helpen zodat ik je antwoord kan lezen? Dit is 10 min geleden

  Reactie
  #4

  https://www.dokter.nl/forum/senioren/304426-eerste-keer-prostaat-onderzoek/#post-304426

  Reactie
  #5

  Bij elke keer plassen drijf er een laagje slijm op de urine. Plassen doet geen pijn maar na het urineren(10 min) geeft het soms een branderig gevoel. Ook na mastrubatie last van het perineum. Vaak ook een zoete geur van de urine.

  Soa testen gedaan en alles negatief.
  Ook urine 2 maal getest en deze negatief.
  Een soa lijkt me uitgesloten. Kan het alsnog een ontsteking zijn? Of kunnen deze klachten ook bij een bekkenbodem die te gespannen is? Ik vind vooral het laagje slijm wat op de urine drijft zorgwekkend. Kan iemand me daar iets over vertellen? Verder bijna altijd een zoete sterke urinegeur. Is verder wel goed van kleur .

  Graag advies. Loop hier al een jaar mee rond en zelfs de verwijzing naar een specialist leverde niks op. Iemand een idee???

  Reactie
  #6

  ?? Iemand die me kan helpen??

  Reactie
  #7

  Is de urine door de huisarts getest of is deze naar een lab gestuurd?

  Reactie
  #8

  Door de huisarts getest een jaar geleden toen de klachten begonnen. Daarna nog 1 maal door de arts maar 2 maal wel direct de uitslag. Ik ben in april naar de uroloog geweest en daar ook mijn urine ingeleverd. Ik weet niet of deze naar het lab is geweest. Het is toen wel getest op soa ook weer.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bij de uroloog is het via het LAB gedaan.
  Je schrijft dat je urine goed van kleur is. Wat is die kleur dan? De geur van de urine kan worden veroorzaakt door dingen die je eet of drinkt. Of eventueel drugs/medicijngebruik.
  De klachten zouden ook veroorzaakt kunnen worden door een overspannen bekkenbodem.

  Reactie
  #10

  de eerste 2 maal dus niet. Dit zou voor een soa ook niet uitmaken toch? Kan het zijn dat er alsnog later een infectie is gekomen of een ontsteking? Door de stress en door een gespannen bekkenbodem bijvoorbeeld?

  Reactie
  #11

  Een ontsteking ontstaat niet door stress of een gespannen bekkenbodem. En voor een ontsteking waren er ook geen aanwijzingen bij de urinetesten

  Reactie
  #12

  De kleur is donker in de ochtend maar als ik genoeg drink dan is hij wit/licht geel. Oké dus bij de uroloog gaat hij altijd naar het lan toe?

  Reactie
  #13

  De kleur in de ochtend is dan toch bepaald door drinken. Wat drink je zoals 's avonds? Drink je ook energiedrinks?

  Reactie
  #14

  Bij de uroloog gaat dat altijd naar het LAB

  Reactie
  #15

  als hij bij de uroloog naar jet lab is geweest en er daar niks bijzonders uit kwam dan zou er geen bacteriële infectie kunnen zijn toch? Er zaten ook geen witte lichaampjes in het bloed wat op een ontsteking moest duiden.

  Reactie
Reageer op: Penis pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief