opgezwollen ader/ spatader of lymfangisclerose onder eikelrand

  • #1

    hallo,

    ik ben 30 jaar oud en sinds afgelopen zaterdag zag ik opeens onder mijn eikelrand een soort van verstopte ader direct onder de eikelrand zitten.

    ik had die nacht ervoor de hele nacht seks gehad met mijn vrouw, en ik schrok dan ook toen ik voor het eerst in de ochtend naar mijn half stijve penis keek en zag dat onder de eikelrand waar normaal de ader die daar loopt eindigt of begint zo opgezwollen en hard voelde. alleen wanneer mijn penis weer helemaal slap is lijkt het weer zoals het was.

    ik heb bij verschillende posten gezien dat iemand ''anoniem'' goed bedoeld alle posts erbij heeft geplaatst die gerelateerd zijn op de vragen opgezwollen aderen etc op de penis.

    maar omdat ik bij niemand een foto kon zien wou ik toch zelf een post plaatsen met daarbij een foto (niet heel erg smakelijk mijn excuses)

    maar zoals jullie begrijpen zit ik hier behoorlijk mee.
    vannochtend naar de huisarts geweest, en hij heeft nog nooit gehoord/gezien van een spatader of iets dergelijks op de penis. hij begreep mijn zorg en heeft me doorgestuurd naar de uroloog, daar heb ik volgende week woensdag een afspraak staan.

    ik heb al een hele boel gedoe gehad in die regio , draaibal, bekkenbodeklachten , prostaat etc en ik hoop dan ook absoluut niet dat dit dan weer een spatader is...

    ik zal dan ook volgende week woensdag vragen of ik een echo of iets dergelijks kan krijgen indien de uroloog het wil afwimpelen met het is normaal etc.

    de ader is niet echt gevoelig ofso, en ik ervaar sowieso al een hoop tintelingen etc in mijn penis vanwege het gekloot met mijn bekkenbodem al 2 jaar.

    ik hoop dat iemand me kan vertellen wat het is en wat de eventuele gevolgen kunnen zijn.

     

    alvast bedankt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik denk dat het een irritatie is ven het bloedvaatje door iets te veel seks. Dat trekt doorgaans ook weer weg

    Reageer
    #3

    bedankt voor je snelle reactie Tandor!
    ik hoop het, tot aan de uroloog geef ik hem sowieso gewoon rust.

    dan zal ik ook even hier een berichtje doen.

    Reageer
    #4

    Ik ben dus bij de uroloog geweest, hij zei dat het volstrekt normaal was en dat ik me absoluut geen zorgen hoefde te maken. Al was die ader nog 2x zo dik was er niks aan de hand. Ook dat al mijn andere bovenliggende aders dikker en meer zichtbaar zijn geworden (voornamelijk half slappe toestand) was niks om me zorgen om te maken zei hij. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat nog wel lastig vind.

    Na de seks stond ik vannochtend onder de douche en voelde de aderen toch echt wel erg hard en kan ik ze gewoon rollen (sommige) in slappe toestand.

    De aderen zijn aanzienlijk dikker als ik sta...

    Ik kijk het zo wel gewoon aan, de uroloog zei dat het pas allarmerend is wanneer het pijn doet.

    Reageer
    #5

    Als het alle of meerdere aders zijn, is dat inderdaad normaal met het ouder worden

    Reageer
    #6

    Bedankt voor je reactie Tandor.

    Dit is de ader die spontaan zo duidelijk zichtbaar/voelbaar is geworden.met name in slappe toestand zoals je kunt zien op de foto.

    Alleen wanneer ik dus sta is deze hele ader  zo duidelijk zichtbaar.

    Ik heb voor volgende week woensdag toch maar weer een afspraak met de uroloog gemaakt omdat deze ader vorige week nog niet eens zo zichtbaar was!

     

    Ik wil graag geloven dat het met het ouder worden te maken heeft, maar dit vind ik nogal een flinke ader die opeens is gaan opzetten toch?

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Ik was nog vergeten te vragen of er iemand is die dit ook zo heeft??

    Reageer
    #8

    Toch is dat een normaal verschijnsel hoor. Ik heb dat zelf ook...vanaf het einde van de puberteit al

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat steld me al iets meer gerust 🙂

    Ik probeer het nu ook maar iets meer los te laten.

    Reageer
    #10

    Heel eerlijk gezegd zie ik niks raars op de foto's. Ja de ader is goed zichtbaar, maar dat heb ik ook, en zoveel anderen hebben dat ook. Je hebt geen pijn ook, dus...

    Maar het blijft uiteraard wel raar als het opeens van het een op het andere moment een stuk meer opgezwollen is. Wat dat betreft kan het geen kwaad om er naar te laten kijken...

    Reageer
    #11

    ben je hier van genezen? ik heb het zelfde probleem met een gezwollen ader lijkt het zelfde als die van jou

    Reageer
    #12

    Ik had hetzelfde een paar jaar geleden, het ging zelf weg

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: opgezwollen ader/ spatader of lymfangisclerose onder eikelrand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief