Penis wordt slap zodra we willen met seks

  • #1

    Hallo,

    Ik heb nu al een aantal maanden een vriendin. We slapen regelmatig samen en zoenen veel. De laatste tijd willen we nieuwe dingen proberen, waaronder dus beffen. Maar ook seks. Het enige probleem is, is dat als we het net willen proberen, dat mijn penis vrijwel meteen slap wordt. We zijn beide nog maagd en dat maakt alles dus nog spannender. Tijdens het hele voorspel en zelf soms alleen als ik dr hand vast hou krijg ik al een erectie, alleen als het er echt op neer komt, is de erectie weg. Ze vind het daarentegen niet erg en steunt me, maar toch gun ik het haar ook zo.

    Is dit normaal? En wat kan ik er aan doen, want het is erg frustrerend.

    Groetjes,

    Peter

    Reageer
    #2

    Misschien is het toch net nog iets te spannend

    Reageer
    #3

    ik ken dit en heb het in het verleden ook ervaren. Het is indirect prestatiedruk. Je vindt het op het moment dat het gaat gebeuren spannend. Of dit bewust is of niet. Op het moment, probeer je vooral te ontspannen en mee te gaan met de flow. Laat het ook aan je vriendin weten dat dit speelt en zodra zijn begrip heeft en jij je comfortabel voetl, zal je merken dat je een mum van tijd je erectie hebt.

    Reageer
Reageer op: Penis wordt slap zodra we willen met seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief