Moeite met erectie

  • #1

    Hallo, ik ben pas 18 jaar oud maar ik heb problemen met een erectie krijgen bij mijn vriendin, maar ook als ik alleen ben. Wanneer we zoenen komt hij wel omhoog maar als we verder proberen te gaan dan zakt hij al snel weer weg. Mijn arts zei dat dit door spanning komt maar als ik alleen ben dan lukt het me ook niet om echt een goede erectie te krijgen. Hij is dan altijd nog redelijk buigzaam of erg buigzaam, klaarkomen lukt wel. Ook viel me op dat op de plek waar de penis het lichaam uitkomt hij zeer buizaam is, ook met een erectie kan ik hem hier elke kant op zga dubbelvouwen. Dus wanneer ik sta vormt mijn penis een hoek van 90 graden met mijn lichaam en staat hij dus niet evht omhoog en als ik een draaiende beweging maak dan wiebelt hij alle kanten op. Ook als ik op mijn rug lig dan ligt mijn penis op mijn buik ongeacht of ik een erectie heb op dat moment. Weten jullie hier mogelijke oorzaken van kunnen jullie mij op de hoogte stellen van oplossingen hiervoor?
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Het kunnen toch spanningen/stress zijn zoals je arts al aangaf. Als je masturbeert kan dat ook komen omdat je niet opgewonden bent of ook juist door de spanningen omdat je dan dus vreest dat het toch weer niet gaat lukken.

    Reageer
Reageer op: Moeite met erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief