Bij een erectie kan mijn voorhuid niet af mijn eikel

 • #1

  Wanneer ik geen erectie heb kan ik mijn voorhuid wel af mijn eikel doen. Maar bij erectie blijft hij toe en kan hij er niet af, wat moet ik doen?

  Reactie
  #2

  Je hebt dan een vernauwing van de voorhuid. Ik raad je aan om daarmee naar de dokter te gaan

  Reactie
  #3

  ik heb daar ook last van precies hetzelfde als bij jou.
  hoe ver krijg jij hem als ie stijf is

  Reactie
  #4

  Bij erectie kan ik mijn eikel wel nog zien, maar ik kan mijn voorhuid er niet helemaal eraf doen. Niet eens half. Ik heb ook achterkant van eikel een stukje vel die aan mijk eikel vast zit, ik weet niet of dat normaal is. Ik heb veel gelezen en zag dat vanaf 5 jaar je vel af eikel kan. Maar zelf bij geen erectie gaat het moeilijk, ik kan dus mijn penis niet wassen omdat mijn eikel ook gevoelig is. Als ik bv nu mijn vel naar achter doe zie ik veel vuil plakken tegen mijn eikel. Ik heb hulp nodig ik ben 15 jaar en wil er niet over praten met ouders dus dokter gaat moeilijk. En als ik het zo vuil laat kan dat dan erg zijn voor later? Ik masturbeer ook heel vaak bijna elke dag ik weet niet of dat normaal is

  Reactie
  #5

  Als ik het goed begrijp kun je de voorhuid dus wel helemaal naar achteren doen als je penis niet stijf is? Dan kun je je penis natuurlijk wel iedere dag wassen en schoonhouden.
  Dat is wel belangrijk anders kun je toch een lelijke infectie oplopen waar je dus mee naar het ziekenhuis moet.
  Ik raad je dus aan om naar de huisarts te gaan. Je kunt zelfstandig een afspraak maken bij de huisarts. Bijna iedere dag masturberen is verder geen probleem maar dan moet je je penis wel schoonhouden. Die gaat anders behoorlijk stinken.

  Reactie
  #6

  Wat gaat de dokter dan doen ermee?

  Reactie
  #7

  de dokter zal kijken wat er precies aan de hand is, en met je bespreken hoe het kan worden opgelost.

  Reactie
  #8

  ik heb namelijk gele vuiligheid en zwarte vuiligheid (kan van onderbroek komen het zwarte) ik doe mijn vel er niet helemaal af omdat als ik dat doe krijg ik hem niet makellijk er trug op en omdat het zo gevoelig is heb ik bang dat ik mijn voorhuid er niet trug op kan, wanneer ik in bad ben zou ik het wel misschien kunnen doen. Maar hoe kan ik het doen zonder pijn?

   

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Gewoon je voorhuid voorzichtig naar achteren schuiven als je penis slap is, als je onder de douche staat of in bad zit.

  Reactie
  #10

  Ik herken het precies van vroeger, ik had ook een te nauwe voorhuid. En bij mij was de eikel ook extreem gevoelig, dat is normaal als deze altijd bedekt is geweesr met de voorhuid. Bij mij is het overigens helemaal goedgekomen zonder medische ingreep.
  Doe zoveel mogelijk per dag je velletje zo ver mogelijk naar achteren, net zover dat het nog net geen pijn doet. Vooral niets forceren ! En die gele viezigheid is smegma, resten van pies en sperma, en dat moet je wel zo goed mogelijk als het kan wassen. Het helpt idd als je het in bad doet, dat maakt je huid wat weker en je eikel is ook minder gevoelig onder water. Pas op dat je geen stijve krijgt als je velletje helemaal naar achteren is. Maar je zou de voorhuid wel tot halverwege kunnen schuiven en dan een erectie krijgen, ook dat rekt de huid op . Verder vooral doorgaan met vaak rukken, maar ook tijdens het plassen moet je iedere keer je velletje voorzichtig proberen op te rekken. Een dokter kan je een zalfje voorschrijven om je huid weker te maken, ik gebruikte gewoon nivea zalf.
  Het kan wel een aantal maanden duren, maar in de loop der tijd zul je zien dat je voorhuid steeds weer een millimeter verder naar achteren kan. En als het dan uiteindelijk helemaal lukt, kun je aan de overgevoelige eikel gaan werken. Dat gaat best snel door je eikel helemaal te ontbloten in je onderbroek. Bij mij was ie veel te gevoelig daarvoor, dus ik deed het vaak als ik heel moe was en dan ging slapen.

  Mocht deze manier niet lukken dan zal de dokter een besnijdenis adviseren. Dat is op zich een kleine ingreep, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je eerst mijn methode probeert.

  Reactie
  #11

  Dankuwel joris voor de hulp, ik ga het doen, ik kan namelijk wel mijn vel helemaal naar achter doen bij geen erectie, en dat doed geen pijn maar het spant wel nog fel aan mijn eikel, die gele dingetjes heb ik ook weg gedaan maar sommige plakken veel te hard en kan ik echt heel moeilijk eraf doen doordat het te gevoelig is, en ook helemaal aan de rand van mijn eikel wat je ziet wanneer je het vel helemaal naar achter schuift heb ik zwarte rand, gaat dat vanzelf weg gaan wanneer ik veel ga wassen elke dag?

  Reactie
  #12

  Meer donker blauw

  Reactie
  #13

  Dat die rand donkerder is, is heel normaal. Maar het zal wek nog wat  minder worden als het probleem met je voorhuid is opgelost

  Reactie
  #14

  ik heb exact hetzelfde probleem en wil ook niet met men ouders praten daarover. dus ik ga ook je methode uitproberen. en zoals je zei , je voorhuid achteruit doen als je je onderbroek aan hebt bv tijdens het slapen vind ik maar raar want ik heb het eens geprobeerd en mijn eikel was heel droog daardoor en toen ik men voorhuid terug over de eikel wou doen ging dat prima maar terug achteruit deed veel pijn doordat hij droog is en dat trekt hard. dus mijn vraag is , hoe kan ik dat voorkomen/verminderen?

  Reactie
Reageer op: Bij een erectie kan mijn voorhuid niet af mijn eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief