Corticosteoide zalf aanbrengen

  • #1

    Hallo,

    Ik had een vraagje namelijk over het aanbrengen van een corticosteroide zalf op een vernauwde voorhuid. Helaas door seks een schimmelinfectie opgelopen met als gevolg een vernauwing met scheurtjes. eerst kon ik mijn voorhuid niet terugtrekken omdat de scheurtjes te veel pijn deden maar nu kan dat wel (er zit wel no een klein scheurtje van een halve centimeter lengte en een millimeter dikte geen bloed).

    nu heb ik van mijn moeder (ex-huisarts) een zalf gekregen met corticosteroide hormonen (als ik het zo goed zeg). heel fijn natuurlijk maar ik heb geen idee hoe en waar ik het moet aanbrengen! mag het op de eikel komen of juist totaal niet, scheurtjes ontwijken of juist niet?

    alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Liefst zo weinig mogelijk op de eikel, omxat de huid er dunner van wordt. Wel op de voorhuid en de scheurtjes aanbengen, maar wel heel dun.

    Reageer
Reageer op: Corticosteoide zalf aanbrengen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief