Penis te klein?

  • #1

    Hallo, ik ben 14 jaar heb schaamhaar heb een heel klein beetje okselhaar en weeg iets van 50-60 kilo (lang niet gewogen) ik ben een jaar jonger dan de rest van mn klas want ik heb een klas overgeslagen. Ik ben bang voor een micro penis, mijn penis is ongeveer 4 cm slap (stijf nooit gemeten) en al mn vrienden hebben al geneukt enzo. Ik heb al gemasturbeert en heb al vaak zaadlozing gekregen, mijn penis werkt prima maar ik ben bang dag ik doordat ik jonger was ik graag volwasse wilde zijn en dus al op vroege leeftijd wilde klaarkomen, heeft dit invloed op mijn penislengte? En gaat mijn penis nog groeien?

    Reageer
    #2

    Het gaat om de lengte van je penis als die stijf is en niet als die slap is. De lengte van een slappe penis kan ook nog eens variëren. Dat is namelijk ook afhankelijk van temperatuur. Door masturberen blijft hij niet klein. Je penis kan nog tot je 21ste groeien.

    Reageer
    #3

    Ik ben 15 jaar en 2 maanden en mijn penis is 17 cm vanaf de zijkant gemeten (maakt volgens mij niet echt verschil) maar groeit mijn penis dan nog?

    Reageer
    #4

    Hij kan nog groeien tot je 21ste

    Reageer
Reageer op: Penis te klein?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief