Draadje penis donkerrood

  • #1

    De laatste weken veel last gehad van een branderig gevoel op het puntje van mijn penis. Ik dacht eerst dat het iets anders was maar ik zag daarna dat mijn toompje/draadje best wel rood was. Naar de dokter geweest en hij zei dat ik rustig aan moest doen en goed schoonhouden. Paar dagen erna nog steeds last vast.

    Heb ook constant een klein beetje het irritante gevoel dat ik moet plassen maar dat komt denk ik omdat het zó rood is? wat moet ik hiermee doen? misschien vaseline?

    Bijgevoegd een afbeelding [NSFW] Graag jullie hulp

    http://imgur.com/a/i8xxd

    Reageer
    #2

    Het toompje is in ieder geval geïrriteerd. Ik zou er een paar dagen wat zinkzalf op kunnen doen. Maar het "zaakje"  dan ook even een paar dagen niet belasten.  Ik ie op de foto aan de rechterkant van het toompje een zwart puntje. Is dat een gewoon een pluisje of zit dat in de voorhuid?

    Reageer
    #3

    Was inderdaad een pluisje, excuses. Bedankt voor het antwoorden. Zal gelijk de zalf gaan kopen en gebruiken. Trekt dit normaal gesproken van zelf weg na een aantal dagen?

    Reageer
    #4

    Dat zou dan inderdaad weg moeten trekken. Ik heb wel nog een vraag: heb je geen problemen met je voorhuid? Je kunt ze helemaal naar achteren schuiven zodat je eikel helemaal bloot komt te liggen?

    Reageer
    #5

    Ja dit kan wel maar op dit moment is het toch wat pijnlijk, toompje ziet dan ook wit-achtig door de spanning. Overigens is de eikel rondom ook redelijk rood, kan ik de hele eikel insmeren met de zalf? Alvast bedankt

    Nog even foto's bijgevoegd voor het beeld.

    [NSFW]

    http://imgur.com/a/2MIBU

    http://imgur.com/a/MCaau

    Reageer
    #6

    Probeer even een paar dagen de zalf. Ook voor de eikel. Maar dan wel heel dun aanbrengen.

    Reageer
    #7

    Helemaal goed, bedankt voor de hulp!

    Reageer
    #8

    Beste Jeff,

     

    Mag ik vragen hoe is het is afgelopen met de pijn en roodheid van het toompje?

     

    Ik heb namelijk precies hetzelfde en heb van de huisarts al 2 keer een hormonenzalf gekregen en daarna nog een schimmelzalf.. maar beide geen invloed gehad..

     

    Ben nu bij de uroloog geweest en volgens hem zag alles er normaal uit. Maar ikzelf weet dat dit rode en gevoelige niet normaal is.. Hij denkt dat m'n bekkenbodem te gespannen staat. Alleen geloof ik niet dat ik daarvan deze klachten zou krijgen.

     

    Alvast bedankt.

     

    Gr Henk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Draadje penis donkerrood


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief