Vernauwing of spaanse kraag?

  • #1

    Beste mensen

    Ik zit met een probleem. Ik heb al een tijd een vernauwde voorhuid denk ik die ik niet over de eikel krijg maar tijdens na de seks is mijn eikel gewoon ontbloot en kan ik hem nog redelijk ver terug schuiven maar niet volledig is er nu sprake van een spaase kraag? Zit er op dit moment wel mee

    Bedankt.

    Reageer
    #2

    Nee dat is geen Spaanse kraag. Want dan zou je de voorhuid niet meer terug kunnen schuiven als ze achter de eikel komt. Ik neem aan dat je dat wel kan?

    Reageer
    #3

    ik kan hem nu ook niet meer terugschuiven in oude staat ik denk dat er voorhuid achter mn eikel rand vast zit.

    Reageer
    #4

    Dan is het toch verstandig om daarmee naar de dokter te gaan want het zou in een Spaanse kraag kunnen veranderen. Een Spaanse kraag is erg pijnlijk, geeft een zwelling en vaak een ontsteking.  Heb je er nu klachten van? Hoe lang zit je voorhuid al achter de eikel?

    Reageer
    #5

    ik heb geen klachten maar het hoort niet weet ik zelf omdat ik altijd mn voorhuid niet over mijn eikel kreeg ik heb dit nu zon 2 uur.

    Reageer
    #6

    Dan raad ik je aan om contact op te nemen met de huisartsenpost.  Voordat er wel een Spaanse kraag ontstaat.

    Reageer
Reageer op: Vernauwing of spaanse kraag?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief