sex op oudere leeftijd

  • #1

    Doordat ik een nieuwe vriendin heb is mijn seks leven op 69 jarige leeftijd flink opgebloeid . Wat in de begin weken wel opliep tot om de andere dag. Na een week of 4 kreeg ik plotseling pijn tussen de piemel en de anus. Ik dacht dat zal wel komen doordat ik zo veelvuldig een coïtus heb gekregen. Ik durf niks te vertellen tegen mijn vriendin, maar heb wel de frequentie terug geschroefd naar ca. om de 5 dagen. Ook naar de dokter geweest, die een coc virus ontsteking heeft ontdekt en een verhoogde PSA. Inmiddels ben ik een jaar in onderzoek bij de uroloog , die prostaat van binnen en van buiten heeft bekeken, maar daar is niets uitgekomen, terwijl ik het vervelende gevoel nog steeds heb en soms de neigingen heb van impotentie.

    Vraag: is veelvuldig een coïtus krijgen op latere leeftijd schadelijk? En heeft6 iemand een gelijk iets meegemaakt?

    dank harry

    Reageer
    #2

    nou, schadelijk..... het is hetzelfde als je op oudere leeftijd opeens opgetraind gaat hardlopen, dus niet zo'n goed idee.
    Rustig aan hoor! normaal bouw je een training ook rustig op, maar ja als je verliefd bent bouw je eerder later pas weer wat af.
    pas de sex dus gewoon aan aan behoefte EN kunnen, dat moet samen gaan.
    Brenda.

    Reageer
Reageer op: sex op oudere leeftijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief