Diktee van de penis

 • #1

  Wat is eigenlijk de gemiddelde dikte van de penis?

  Hoi, ik zit met een klein onzeker probleempje. Ik ben 17 jaar en heb een penis van 18cm lengte. Maar ik denk dat hij eigenlijk te dun is. Dus mijn vraag is wat is eigenlijk de gemiddelde dikte van de penis? Want mij lijkt het voor een vrouw fijner om een dikke penis te krijgen tijdens de penetratie dan een lange.

  Ik hoop dat ik wat (nuttige) antwoorden kan verwachten
  Groetjes

  Reageer
  #2

  De penissen van de meeste volwassen mannen zijn stijf tussen de tussen de 12 en 18 cm lang.
  De kleinste zijn de zogenaamde micropenissen, die volgroeid en stijf niet groter zijn dan een paar cm.
  De grootste zijn stijf meer dan 20 cm, maar zo’n formaat is uitzonderlijk. Zo komt een penis van 25 cm bij minder dan 1 op de 10.000 mannen voor.

  Voor neuken is de omtrek van de penis (de penisdikte) belangrijker dan de lengte. De omtrek bepaalt namelijk mede hoe groot de wrijving is tussen vagina en penis, en daarmee de mate van prikkeling (zie ook: orgasmis platform).
  Wat de beste omtrek is, hangt af van de grootte van de vagina. Een dunne penis en een wijde vagina levert te weinig wrijving op; een hele dikke penis en een smalle vagina is pijnlijk voor de vrouw.
  De gemiddelde omtrek van de penis bij volwassen mannen is waarschijnlijk 11,4 centimeter. Maar zeker is dit niet, want de resultaten van andere onderzoeken lopen uiteen van 8,5 tot 12 cm.
  In het algemeen neemt de penis tussen je elfde en vijftiende jaar het meest in lengte en omvang toe. Bij de meeste jongens wordt hij na hun zestiende niet meer groter.
  Om de omvang te meten, moet je een centimeterlint om je penis vouwen, om het dikste gedeelte.

  Reageer
  #3

  hardstikke bedankt :)!

  Reageer
Reageer op: Diktee van de penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief