knobbeltje bij stuitje, ingetrokken huid

  • #1

    Hallo,

    Ik wist niet zo goed waar dit onderwerp nou onder valt dus vandaar dat ie bij overige staat.

    Ik heb al een aantal maanden tot een jaar geregeld last van mijn stuitje. Ik vergeet het vaak weer, tot dat ik ergens niet makkelijk zit (denk ik) en dan denk ik het zit er dus nog.

    Waar het om gaat is dat ik een hele tijd geleden een soort van knobbeltje ontdekte ter hoogte van mijn stuitje. Verder eigenlijk geen aandacht aan besteed. Maar nu minstens een half jaar later zit het er nog en het voelt alsof ie iets gegroeid is.

    Nu dacht ik kijk er eens een keer naar en nu zie ik dat de huid daar helemaal ingetrokken is. Daarbij is het plekje warm, maar niet rood.

    Ik heb al op internet gezocht maar kwam niets vergelijkbaars tegen.

    Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Ik weet er geen raad mee.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het zou om een fistel of cyste kunnen gaan. Ik adviseer om even langs te gaan bij de huisarts om te laten controleren wat het precies is.

    Reageer
    #3

    Ja kan dat? Want het is zeg maar een deukje in mijn huid en behalve dat is er niets aan te zien. Dat knobbeltje zit zeg maar tegen dat bot van het stuitje aan en is ongeveer net zo hard als het bot alleen dan kogelrond zeg maar

    Reageer
    #4

    Dat kan.
    Ga daarom even langs bij de huisarts om te laten kijken wat het precies is.

    Reageer
    #5

    Oke nou morgen naar de dokter.

    Was een beetje op internet aan het kijken en het lijkt inderdaad wat op een fistel. Maar enige symptoom dat ik er van heb is dat het aanvoelt als een blauwe plek (dat knobbeltje ten minste).

    Reageer
    #6

    Laat even wat weten als je bij de dokter bent geweest.

    Reageer
Reageer op: knobbeltje bij stuitje, ingetrokken huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief