erectie storing

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Tijdens de sex heb ik last van een slappere penis. Ik slik een kinder aspirine omdat ik 7 jaar een ablatie heb gehad vanwege een hartritme storing. Verder was er niets aan de hand, mijn hard was ook prima, vaten cholesterol etc. ook alles ok. De opereatie is prima gelukt en ik slik alleen dat kinder aspirine.

  De artsen hadden ook geen idee hoe die storing ontstaan is. Nu wil ik libodo 'forte gaan gebruiken.Een natuurlijke erectiepil. Mijn vraag is of dat in mijn geval gevaarlijk zou kunnen zijn?

   

  Reactie
  #6

  Het zal niet werken.. weggegooid geld. Wie heeft de aspirine voorgeschreven?

  Reactie
  #17

  Pijnstillers werken ontregelend op je hormoonhuishouding, je zenuwstelsel en zorgen voor verminderde opname dan wel verhoogde uitscheiding van vitaminen en mineralen. Kan van invloed zijn.  Als je het hebt over hartritmestoornis, dan denk ik dat je basisgezondheid niet goed is. Voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen.

  Reactie
Reageer op: erectie storing
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief