Bedplassen schamen luiers te kopen

  • #1

    Nou ik plas nog in bed schaam me der erg voor maar moet soms zelf luiers kopen maar ik durf het niet mensen kijken me dan aan enzo heeft iemand tips en weet iemand welke luiers ik ook kan kopen drynites zijn erg duur ?

    Reageer
    #2

    Je kunt ze natuurlijk ook gewoon online bestellen. Dan heb je van niemand last.

    Reageer
    #3

    snap het wel ik heb het zelfde probleem en het is heel ongemakkelijk  en dan komt er mog bij hoe ga je met dat probleem om in je relatie ?

    Reageer
    #4

    Beter wat doen aan de oorzaken. Kan te maken hebben met spanningen, bijvoorbeeld, maar ook  met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. De balans tussen acetylcholine en dopamine kan verstoord zijn.

    Reageer
    #5

    Het enigste wat ik weet is dat je je niet hoef te schamen er zijn er wel meer die in bed nog streeds een luier om hebbe. Hoop dat je daar wat aan hebt. Op internet zijn ze makkelijk te bestellen en met je relatie is het alleen maar goed dat je samen door kan slapen met een droog bed. Der zijn luiers die goedkoper zijn dan drynites en waar meer plas in kan.

    Reageer
    #6

    je kunt ook naar kruitvat gaan om daar nacht luiers te halen Er pyjama boekjes , of online bestellen, weet het zelf niet of het fijne broekjes zijn.

    Reageer
    #7

    Ben zelf Bedplasser en schaamde me in
    het begin ook heel erg. En Sinds een aantal jaren weet iedereen dit. In het begin was dit best moeilijk. Je word dan soms nageroepen en uitgelachen. Ben er nu aangewend en schaam me niet meer gelukkig.

    Reageer
    #8

    luiers heb je nodig. Ik heb best dikke luiers nodig ook overdag ik gebruik best grote luiertjes ook als ik ergens naar toe moet. Ik schaamde me ook ... Ik heb tegen mezelf gezegd zonder luiers kan ik niet. Dus je moet luiers. Ik ben blij dat ik luiers mag dragen en vind het ook lekker ik hoef biet meer bang te zijn en ik heb rust. Trots momentje wat ik had was toen ik ging boodschappen halen in mijn luier en ik droog weer thuiskwam.

    Koop geen kruidvat luiertjes maar laat je adviseren incos moeten goed zitten.

    Luiers zijn er om je te helpen en ja accepteren is een dingetje.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Bedplassen schamen luiers te kopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief