Huidaandoening

  • #1

    Hallo,

    Onze dochter heeft constant rode ontstoken plekken in haar gezicht en op haar bovenlichaam. De plekjes beginnen klein en worden steeds groter en heftiger. Uiteindelijk gaan ze ontsteken en op het hoogtepunt is haar hele gezicht bont en vurig. Daarna wordt het beter en als we denken dat het weg is begint het weer van voren af aan. Ondertussen zit haar gehele gezicht onder de littekens.
    We zijn al bij verschillende specialisten geweest maar ze kunnen geen van allen iets vinden ondanks meerdere biopties etc.
    Ik maak mij heel erg zorgen, want onze dochter gaat er psychisch aan onderdoor omdat ze geen enkele vriendin heeft en het sociaal leven vermijdt. Ze is heel wanhopig en verdrietig en ik ben bang voor wat gaat komen. Heeft iemand tips of herkent zich hierin?

    Reageer
    #2

    Bij welke specialisten zijn jullie geweest? ( ik bedoel dan niet de plaats of naam, maar welk specialisme)

    Reageer
    #3

    We zijn bij dermatologie in twee ziekenhuizen geweest. De ene stuurde haar weg met de oplossing dat ze een goede psychiater moet zoeken en het andere ziekenhuis zegt dat ze Lupus heeft , maar haar klachten komen daar totaal niet mee overeen. We vinden hetzelf nog het meeste in de buurt komen qua klachten met Seborroïsch eczeem komen. Ze heeft al heel veel verschillende zalfjes gehad maar niets helpt.

    Reageer
    #4

    Lupus is met onderzoek vast te stellen. Als ze dat in het tweede ziekenhuis hebben gedaan, zou het toch lupus (SLE) kunnen zijn. De klachten zouden er wel bij kunnen passen.

    Reageer
    #5

    Ze hebben al meerdere testen gedaan en komt geen lupus uit het onderzoek. We zijn echt ten einde raad , ze gaat huilend de deur uit en wordt door mensen nagekeken en uitgescholden.

    Reageer
    #6

    Maar je schrijft zelf:
    en het andere ziekenhuis zegt dat ze Lupus heeft ...

    Reageer
Reageer op: Huidaandoening


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief