Knokkel

 • #1

  Hoi Allemaal,
  Alweer een paar weken geleden moest ik op school stoottechnieken oefenen. Ik sloeg verkeerd en mijn middelvinger knokkel deed enorm veel pijn en werd gigantisch blauw. Er lijkt een stukje los in mijn knokkel te zitten die ik heen en weer kan bewegen met mijn andere hand. Nu heb ik een röntgenfoto laten maken én vandaag een echo. Op beide is niks te zien. Dokteren zeggen dat ze het stukje wel zien en voelen…
  Ik heb er last van want dat losse stukje doet erg veel pijn. Ook kan ik op deze manier niet verder met de technieken op school die verplicht zijn.
  Heeft iemand hier ervaring mee?

  Reageer
  #2

  Wat voor doktoren ben je geweest?
  Je zou denken dat een orthopeed of een handchirurg wel verder onderzoek zou doen als er wel wat te voelen is, maar niet te zien.
  Ik denk dat je dit beter met je behandelend arts kunt bespreken, of een scan bijvoorbeeld meer duidelijkheid zou kunnen geven, ook over de behandel mogelijkheden of een verwijzing naar een andere specialist.

  Reageer
Reageer op: Knokkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief