Blaasontsteking die terug blijft komen

 • #1

  Een paar maanden geleden had ik en blaasontsteking opgelopen. Ik nam voor vijf daagjes Furbabid 100mg en het was weer over en ik had verder geen probleem.

  Ongeveer minder dan een maand geleden heb ik er weer een gekregen, rond eind oktober. Ik was weer Furabid 100mg voorgeschreven voor vijf dagen en het ging goed. De dag daarna werd ik wakker met hevige pijn in mijn blaas. Ik ging naar de WC en merkte dat er bloed bij zat. Meteen naar de huisarts geweest en ik kreeg toen Amoxicilline Sandoz 750mg om zeven dag te slikken. Dit heeft ook niet geholpen.
  Momenteel slik ik nu Amoxicilline/Clavulaanzuur en it heeft erg veel geholpen. Ik heb geen last meer tijdens het urineren en mij urine ziet er weer helder uit en niet zo slijmerig meer.
  Uit advies, ben ik ook begonnen om een tijdje vitamine c bruistabletten in te nemen wat schijnt te merken.

  Nou is mijn grote vraag, hoe vermijd ik een terugkeer van een blaasontsteking? Ik merk dat ik er een krijg wanneer ik weer eens bij mijn vriend ben geweest en we gevreeën hebben. Ben ik mogelijk te gevoelig, of drink ik gewoon niet genoeg water? Ik ben gewoon heel bang dat het terug komt en dat ik weer een paar nachten wakker lig door de hevige pijn.

  Alvast erg bedankt mensen!

  Reageer
  #2

  Ik merk dat ik er een krijg wanneer ik weer eens bij mijn vriend ben geweest en we gevreeën hebben.

  Dit komt zeer vaak voor.

  Voor de seks alle twee goed wassen. Ook zijn handen.
  Na de seks goed uit plassen en wassen. Dat wil nog wel eens helpen. Ook beffen kan een oorzaak zijn. Dus gewoon even uitproberen de volgende keer.

  Reageer
  #3

  Ben alleen heb geen sex en toch krijg ik steeds blaasontsteking is begonnen in het ziekenhuis . Wat moet ik doen.

  Reageer
  #4

  Vraag een verwijzing voor de uroloog

  Reageer
  #5

  citroenwater drinken
  je kan citroen[ gele knijp flesje ]super markt ALDI ]
  met water in nemen.

  Reageer
  #6

  Probeer eens te vragen aan je lichaam wat het inhoud en geef je kracht niet aan anderen maar vraag jezelf eens af of je ergens (pis) nijdig over bent en verzorg dat met liefde uit te stralen naar wie, wat of  waar je (pis)nijdig over bent geweest of nog bent. Organen geven aan waar het aan schort en behandel jezelf met liefde en genegenheid en leer te accepteren met liefde voor jezelf en naar anderen. Het is belangrijk je gedachten in balans te houden met het voertuig waar je inzit en die je overal naar toe brengt. Behandel het met liefde en alles komt goed. Wees lief voor jezelf door dieper in jezelf te kijken dan je eigen kracht weg te geven. If there is no way out go in-side. Je hebt veel meer kracht dan jezelf denkt te hebben wees lief hiervoor.

  Reageer
  #7

  @Loouise Weet niet wat voor medische behandeling je gehad hebt. Medicijnen kunnen wel een en ander ontregelen in je lichaam, ook eventueel pilgebruik. Verder is een gezonde darmflora belangrijk. EEn natuurgenezer kan verder kijken. Soms kan het ook te maken hebben met je bekkenbodem.

  Reageer
Reageer op: Blaasontsteking die terug blijft komen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief