Buikpijn na plassen

  • #1

    Sinds een paar dagen heb ik hevige pijn onderin mijn buik. Ik was een week geleden gewisseld van anticonceptie pil en ik dacht dat het hieraan lag omdat ik ook erg gespannen borsten had.
    De dokter heeft onderzoek gedaan en baarmoeder, eierstokken etc zijn allemaal in orde, ik reageerde alleen wel heftig op mijn nieuwe pil. Advies direct stoppen en lichtere pil.
    Mijn buikpijn is wel iets minder, maar houd nu wel aan.
    Ik heb continue het gevoel dat ik moet plassen en dan komen er maar een paar drupjes. Als ik echt heel nodig moet plassen heb ik daarna ongeveer een kwartier flinke buikpijn.
    Mijn urine is twee keer onderzocht en deze bleek normaal, geen afwijkingen.
    Ik moest mijn lichaam maar even rust gunnen zonder pil en over een maandje met de lichtere pil beginnen. Als de klachten aanhielden mocht ik eventueel terug komen. Wel ben ik direct na het stoppen van de pil enorm gaan plassen, heb vannacht wel 8 x op het toilet gezeten. Zoals ik zei, het is wel iets minder, maar niet over en ik maak me best zorgen. Heeft iemand enig idee?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je gewoon het advies van je dokter op moet volgen. Soms is het niet goed vast te stellen wat het is.

    Reageer
Reageer op: Buikpijn na plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief