Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hallo mensen,

  Ik heb al enige lange tijd last van mijn rug en heb zelf het gevoel op de plaats van de nieren. Ook heb ik last van plassen maar niks wijst op een urineweginfectie, dat is ook al getest! En heoef ook niet vaak naar de wc, eigenlijk juist heel weinig.
  In de avond krijg ik meestal last van steken links en rechts in de onderbuik.
  Verder heb ik al 3 echo's gehad, inwendige onderzoeken enz. Maar nergens komt iets uit!

  Enkele maanden geleden heb ik eind Augustus een nierbekontsteking gehad en 2 maanden op bed moeten liggen aangezien de antibiotica totaal niet aansloeg en 4 zware kuren gehad heb.

  De dokters zijn eigenlijk radeloos en weten niet meer wat ze er tegen moeten doen.
  Daarom is mijn vraag herkent iemand dit?
  Of weet misschien wat het kan zijn?

  Reactie
  #2

  Ohja wat ik nog vergeten was te zeggen en weet niet of het hier mee te maken kan hebben ben in zeer korte tijd ook veel afgevallen en ben 17 jaar dus dat hoort niet echt..

  Reactie
  #3

  Is er renografisch onderzoek gedaan? Dat lijkt mij erg voor de hand liggend onderzoek bij jouw recente medische voorgeschiedenis van de nieren.

  Lees deze folder van de Nierstichting over de verschillende soorten nieronderzoek:
  http://www.nierstichting.nl/asset/folders/3onderzoek-van-de-nieren.pdf

  Reactie
  #4

  ik heb hier ook last van. in januari heb ik ook een nier ontsteking gehad en erna alleen maar blijven kwakkelen. heb ondertussen ook nog niergruis gehad. heb een ct en echo's gehad maar er is niets te zien of te vinden nu. en toch blijf ik pijn houden..

  Reactie
  #5

  Hoi,
  Ik heb er ook last van gehad, dus daarom reageer ik even.
  Ik heb een tijdje geleden nierstenen gehad, en ik herken de pijn. Het kwam meestal 's avonds terug. Ook had ik soms blaasontstekingen (rode urine) . Ik was toen nog 7 jaar (inmiddels 15).

  Ik hoop dat je er wat aan hebt!

  groetjes

  Reactie
  #6

  Heei, ik heb een jaar geleden nierbekkenontsteking gehad en daar heb ik wel 2/3 kuren voor gehad maar niks helpt. Het hele jaar door heb ik nog wat pijn bij het plassen en soms wat steken in de zij, en kan ik de urine niet lang ophouden want dan gaat het mijn blaas een brandende pijn geven en steeds denk ik : misschien moet ik toch nog even bij de dokter langs maar dat doe ik dan zeg maar niet. Ik weet niet wat het kan zijn of hoe het over gaat want vroeger kon ik altijd mijn urine heel lang ophouden als het nodig was, en had ik echt een goede sterke blaas nu ben ik echt wel heel erg daar over aan het twijfelen!

  Oooh alsjeblieft help! ik weet niet goed meer wat ik moet doen.

  X

  Reactie
  #7

  Waarom ga je niet naar de huisarts als je chronisch pijn hebt?

  Reactie
  #8

  Hoi,

  Mijn gedachte neigt naar PNH
  http://www.hematologienederland.nl/paroxysmale-nachtelijke-hemoglobinurie-pnh

  Vraag je huisarts om een bloedonderzoek.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Waarom zo moeilijk, en niet veel eenvoudiger gewoon een urineweginfectie?

  Reactie
  #10

  ik denk dat ik inderdaad een urineweginfectie heb. ik ga zo snel mogelijk naar een huisarts want ik wil er graag vanaf komen.

  Bedankt!!

  X

  Reactie
Reageer op: Nierpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief