Troebele urine

  • #1

    Ik had vanavond troebele urine. Geen pijn bij het plassen of buikpijn. Ik had dit een poosje geleden ook. Nu zat ik te denken aan dat mijn dochtertje niet altijd de wc doorspoelt als ze heeft geplast. Kan het dan troebel worden als dit 'mengt'?
    Of is dat een gekke gedachte?

    Als dit niet het geval is, kan het dan iets met de nieren of blaas zelf zijn? Ik denk meteen aan enge dingen, zoals blaas of nierkanker. Zou je dan andere klachten hebben/meer?

    Reageer
    #2

    Het kan ook gewoon te maken hebben met dat je langere tijd niet hebt geplast, wat je gedronken pf gegeten hebt of dat je te weinig gedronken hebt.
    Ik zou me daar niet druk om maken.

    Reageer
    #3

    Okee dankjewel Suus. Ik heb verder ook geen last van iets, nu was hij gisteravond en vanmorgen niet meer troebel. Ik houd het ff in de gaten. Is het heel erg dat je dit dan zo tussendoor kan hebben? Ik heb het denk ik een poosje terug ook gehad, ook zo 1x tussendoor.
    Dank voor je bericht.

    Reageer
    #4

    Dat is niet erg, iedereen heeft dat wel eens

    Reageer
    #5

    Ik heb soms ook wel eens troebele urine. Zoals suus al zei als je lang niet plast. Maar soms ook als je erg kruidig gegeten hebt kan dit soms troebel worden. Mocht je dit nou constant hebben. Laat het dan natuurlijk even checken ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Troebele urine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief