Meer dan 2 weken krampen onderrug/zij, vandaag ook misselijk

 • #1

  Hallo,

  Ik heb al een aantal weken last van krampen in mijn onderrug. Ik kan het het beste omschrijven als een soort menstruatie achtige krampen maar dan in mijn rug. Het is constant aanwezig, soort wat erger dan de andere keer. Het wordt niet erger of anders bij bepaalde bewegingen. Mijn bloeddruk is vrij hoog en heeft soms ineens pieken van bijv 199/104. In ben af en toe misselijk en soms last van slecht zien.
  Vandaag voel ik me echt beroerd. De krampen zijn echt pijnlijk. Toch even wat gedaan en werd meteen erg misselijk en begon erg te zweten en trillerig. Hierna paar keer een beetje moeten overgeven ineens.
  Zou dit met mijn nieren te maken kunnen hebben?
  De pijn was ineens begonnen in de ochtend paar weken terug. Moest erg nodig naar wc (plassen) en had toen ineens de rugkrampen, niet meer weggegaan.
  Heb geen koorts. Bloeddruk is dus overigens niet constant hoog maar wel vaak.
  Ik ga maandag een afspraak maken bij de huisarts maar vroeg me af LG jullie wellicht meer kunnen vertellen. Alvast bedankt!
  De krampen zijn links, boven mijn heup beetje richting mijn zij.
  Met plassen geen pijn, alleen als ik druk met plassen verergeren de krampen.
  Ik ben 41 jaar en heb altijd juist een lage bloeddruk gehad. Heb wel eens rugpijn gehad en dat voelde totaal anders. Dan kon ik niet alle bewegingen uitvoeren en was het geen constante pijn die als krampen aanvoelde. Het maakt nu niet uit of ik zit, sta, lig of loop, geen invloed op de krampen (net zoals met buikpijn die constant aanwezig is).

  Alvast bedankt voor de reactie!

  Reageer
  #2

  Excuses voor de autocorrect foutjes, soort moet bijvoorbeeld soms zijn: soms wat erger dan de andere keer.

  Reageer
  #3

  Ik zou even de huisartsenpost om advies bellen, daar kan een arts bepalen of je tot maandag kunt wachten of beter eerder even gezien zou kunnen worden

  Reageer
  #4

  Hoi Suus,

  Bedankt voor je reactie. Ik ben in slaap gevallen op de bank en zie je reactie nu pas. (Ben erg moe laatste tijd ook).
  Gezien tijdstip nu, wacht ik het nog even af, vind het vervelend om de huisartsenpost te bellen zo laat. Ik weet: daar zijn ze voor maar ben nooit zo snel met bellen van de huisarts etc. Dankjewel nogmaals!

  Reageer
Reageer op: Meer dan 2 weken krampen onderrug/zij, vandaag ook misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief