Plassen op school.

 • #1

  Hoi, ik ben een man van 17. op de school waar ik zit gebeurt het soms dat de wc's tijdens de pauze gesloten blijven, dit gebeurt vooral in de namiddagpauze. Wel vervelend, als je dan al heel dringend moet. Tijdens het laatste uur (het uur na de pauze) kan je je nog maar heel moeilijk concentreren vanwege je heel volle blaas. Weet iemand wat je hieraan kan doen?

  Reageer
  #2

  Een klacht indienen bij de school.

  Reageer
  #3

  Wat is de reden, dat wc's op een school tijdens de pauzes dicht zijn?????????? Volkomen gek lijkt mij, dus dan zou je tijdens de les steeds maar even moeten bedenken of je wel of niet naar de wc moet??? Ik zou de reden maar eens gaan vragen. En dan 17 jaar tjonge jonge wat is dat voor een school? Peuters en soms kleuters moet je begeleiden, maar 17 jaar die kunnen het toch goed zelf lijkt mij hahahaaha ben benieuwd wat de school voor een reden heeft !!!
  Succes Puck

  Reageer
  #4

  Puck schrijft:

  Wat is de reden, dat wc's op een school tijdens de pauzes dicht zijn?????????? Volkomen gek lijkt mij, dus dan zou je tijdens de les steeds maar even moeten bedenken of je wel of niet naar de wc moet???

  Tijdens de lessen zijn de wc's sowieso dicht, dat is altijd zo. Tussen de middag (12.05-12.50) zijn ze wel altijd open, maar zoals gezegd tijdens de namiddagpauze niet. En 'k ben niet zo iemand die dan maar tijdens de middagpauze gaat ter preventie dat je niet moet tijdens de namiddagpauze omdat ze dan eventueel gesloten kunnen zijn. Het is trouwens 1 iemand de verantwoordelijk is voor het openmaken van de wc's.

  Reageer
Reageer op: Plassen op school.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief