Blaasontsteking of nieren

 • #1

  Hallo, ik had gisteren een beetje last van mijn zij (lins onder/achter mijn rib ter hoogte van mijn nier) en ik had ook een iets gevoelige blaas.

  Nou werd ik vanochtend wakker en ik had enorm veel pijn bij het plassen en iets later ook een lochte verkleuring (bloed) dus hoogstwaarschijnlijk een blaasontsteking.

  Ik heb urine ingeleverd en werd een uur later al gebeld dat ik inderdaad een blaasontsteking heb en ik heb net voor 5 dagen een antibioticakuur gekregen.

  Maar nu komt dus het rare deel, ik heb bijna geen pijn meer bij het plassen enzo. Het is hooguit een heeeeeel klein beetje vervelend als ik weer ga zitten op de bank na het plassen maar verder zijn de typische blaasontstekingsklachten ineens weg?
  Het lijkt me niet dat dergelijke ontsteking op wonderbaarlijke wijze na 6 uur ineens weg is.

  Mijn probleem daarmee is ook dat ik, jazeker, online heb geaocht daarover en ik zag toen staan dat als er bacteriën in je urine zijn gevonden maar je geen klachten hebt, je geen medictie moet nemen en dat geeft me ook weer een dubbel gevoel nu.

  Ik heb nog wel die vervelende pijn op die plek in mijn zij dus ik dacht wat als het een ontsteking daar is, maar ik heb jaren geleden eens een nierbekkenontsteking gehad en daar had ik wel meer klachten bij dan alleen die pijn in mijn zij.

  Kan een blaasontsteking misschien momenten kennen waarin het wat minder naar voelt? Of is het misschien mijn nier en moet ik gewoon aan die kuur beginnen?

  Alvast bedankt en groetjes, anoniem

  Reageer
  #2

  Ze zal ook niet verdwenen zijn. gewoon de kuur afmaken

  Reageer
Reageer op: Blaasontsteking of nieren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief