Galsteen

  • #1

    Goedemiddag,

    ik had 3/4 weken geleden uit het niets last van hevige pijn aanvallen in mijn buik na aanleiding daarvan ben ik naar de huisarts gegaan die Signalen van galsteen constateerde en mij een doorverwijzing gaf.

    Afgelopen zaterdag is er een echo gemaakt waaruit geconcludeerd werd dat mijn galblaas eruit moet de dokter was verbaast aangezien dat meestal niet voorkomt bij jongens van 18 jaar oud.

    ik had er afgelopen zaterdag nog niet zo veel last van buiten doen aanvallen maar sinds 2 dagen geleden voel ik het veel meer elke keer al ik eet ook al zit er heel weinig vet in lijkt de galblaas op te zwellen wat voor zeurende pijn zorgt ook ben ik moe en kan ik de meeste dingen die ik leuk vind ook niet doen.

    Het helpt ook niet dat ik eindexamen heb nu kan ik pas geopereerd worden over 1,5 maand maar ik weet niet of ik dat zo lang kan volhouden hebben jullie nog tips?

    vriendelijke groet

    Reageer
Reageer op: Galsteen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief