Veel urine aanmaak ondanks weinig drinken

  • #1

    Zoals de titel het al zegt. Ik drink niet zo heel veel, tussen de 1L en 1,5L per dag. Maar meestal rond de 1L. Ik weet dat dit te weinig is, maar toch moet ik meerdere malen per dag(opvallend vaak bedoel ik) best wel een grote hoeveelheid plassen. Niks doet zeer en ook geen pijn tijdens of na het plassen en het is ook niet zo dat ik kleine beetjes plas(juist een grote hoeveelheid per keer). Het is ook niet zo dat ik het niet op kan houden, maar hoe langer ik het vol houd des te meer drang ik krijg tot dat het niet meer gaat. Weet iemand hoe het komt dat ik vaak grote hoeveelheden plas terwijl ik weinig drink?

    Reageer
    #2

    Hoe vaak ga je plassen?

    Reageer
    #3

    Om de 1 a 2u

    Reageer
    #4

    6-8 x op een dag is normaal

    Reageer
    #5

    Maar ik bedoel, als je zo weinig drinkt, en dan toch een grote hoeveelheid vaak op een dag plast, waar komt dat in godsnaam vandaan, dat lijkt me niet echt normaal haha.

    Reageer
    #6

    Je krijgt niet alleen vocht binnen met drinken maar ook met eten

    Reageer
    #7

    Voeg wat grofzeezout aan je drinkwater toe ivm mineralen verlies. Het houd ook je vocht wat beter vast. Deze tip ooit gekregen en het werkt prima.

    Reageer
Reageer op: Veel urine aanmaak ondanks weinig drinken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief