Domme keuze

  • #1

    Ik heb al enkele keren een blaasontsteking gehad. Vandaag weer (denk ik..?). Ik ging opzoek in de kast en vond een doosje pilletjes (Furadantine). Ik nam er 2, met ongeveer drie uur tussen. Nu lees ik op het internet dat veel mensen er ziek van worden? Overgeven en buikloop. Ik neem deze pillen dus niet verder in. Zou ik na 2 pilletjes ook zo ziek worden? Een normale kuur bestaat uit 3 medicijnen per dag, 7 dagen lang.

    Reageer
    #2

    Als je er al ziek van wordt, dan eigenlijk na 1 pil al. Het is alleen niet zo verstandig om zomaar met een antibioticakuur te starten. Je had toch eerst je urine bij de huisarts moeten laten checken.

    Reageer
    #3

    We zijn een dag verder en naast lichte darmproblemen geen klachten! Nee inderdaad.. was enorm dom van me om zomaar antibiotica te nemen!

    Reageer
    #4

    Antibiotica verstoren je darmflora, zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen en bevorderen candidagroei. Candida kan weer blaasontstekingen bevorderen. Weet niet of je man of vrouw bent. Eventueel pilgebruik kan ook candida en blaasontstekingen bevorderen. kan dus zaak zijn om je lichaam een handje te helpen om te herstellen. Vraag hierbij advies. En het kan slim zijn om preventief natuurlijke middelen te gebruiken, om een blaasontsteking voor te zijn.

    Reageer
    #5

    Bedankt!

    ik ga inderdaad starten met natuurlijke pillen, cranberry supplementen!!

    Reageer
Reageer op: Domme keuze


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief