Mijn plast plots in bed

  • #1

    Hallo iedereen.

    Mijn man is 40, geen bedplasser,  maar heeft wel vrij lang in bed geplast, zegt hij. Tot ergens in zin tienerjaren zelfs. Maar we zijn al 12 jaar samen dus ik kan echt wel zeggen dat hij hier normaal geen last van heeft. Sinds februari plast hij af en toe in bed. Me niet meteen zorgen in gemaakt. In eerste instantie eerder iets van "kan iedereen eens gebeuren", maar het stopt niet en is toch vrij vaak. Nu al 5 nachten na elkaar.

    Hij zelf schaamt zich vooral, als ik zeg eens langs de huisarts te gaan zegt hij snel "jaja" maar dat doet hij dus niet.

    Gisteren zei hij dan wel dat hij het verschrikkelijk vindt zo wakker te worden en zich schuldig voelt naar mij dan.

    Het wijt het aan de extreme stress, want dan had hij daar als kind ook meer last van. Maar kan dat, als 40 jaige plots zo vaak weer in bed passen door stress als dat geleden is van je tienerjaren?

     

    Reageer
    #2

    Dat kan wel, denk ik

    Maar een dokter lijkt me in eerste instantie toch aangewezen, dit is geen ongelukje meer... Dat kan zelfs gewoon een blaasonsteking zijn (sommigen hebben daar echt geen pijn van, dat kan, ik heb dat zelf ook ooit gehad zonder pijn maar ik begon wel plots in bed te plassen en ik lag in het ziekenhuis waardoor ze het gingen onderzoeken. Ik denk anders dat ik ook niet zo snel naar een dokter was geweest, maar dat was dus een blaasinfectie. Ik kreeg een antibioticum en het stopte...)

    dokter!

    Reageer
Reageer op: Mijn plast plots in bed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief