Blaasontstekingen en de pil?

  • #1

    Hoi,
    Ik heb veel last van blaasontstekingen, eigenlijk iedere 3 maanden wel 1. Nu werkt de antibiotica vaak niet eens meer waardoor het zelfs overgaat in een nierbekkenontsteking.
    Ook al meedere keren bij de uroloog geweest en zij kunnen niks vinden(echt alles ondergaan). Een tijd geleden ben ik echter gestopt met de prikpil. Vanaf dat moment had ik ook geen blaasontstekingen, maar ik moest weer beginnen met de pil, en na de eerste 3 maanden had ik weer een blaasontsteking.
    Nu is mijn vraag, of ik een bijwerking van de pil heb, of dat ik door de pil steeds deze vervelende ontstekingen krijg. Om heel eerlijk te zijn, ik weet niet meer wat ik moet doen, na 8 nierbekkenontstekingen in 3 jaar tijd word ik er een beetje moedeloos van.. hopelijk kunnen jullie mij helpen. Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het kan met de hormonen te maken hebben

    Reageer
Reageer op: Blaasontstekingen en de pil?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief