Vage branderig/stekend gevoel na plassen en gevoel snel weer te moeten plassen

  • #1

    Hallo Allemaal,

    Ik heb sinds 25 september last van branderig gevoel meestal na het plassen (niet altijd dus) waar mijn penis zeg maar mijn lichaam uit komt en dat begint dan meestal 5 minuten erna maar soms ook veel later. En daarbij voel ik het soms ook bij de top van mijn penis dat branderige gevoel.
    Daarbij heb ik soms tijdens het plassen een beetje het idee dat het beetje steekt in mijn urinebuis/penis en soms heb ik het idee of dat er een steentje ofzo zit te irriteren maar ook dit is niet altijd het geval.
    Als laatste heb ik meestal (dus ook niet altijd) vrij snel het gevoel alsof ik weer moet plassen, terwijl ik dan nog niet echt moet.

    Laatste paar dagen ging het steeds beter, vandaag weer ietsjes minder maar ik heb gisteren ook iets gegeten over de datum. Zal wel geen verband hebben behalve misschien dat ik dus nu wat vaker moet ontlasten.

    Reden waarom ik het hier post is omdat ik ook Hypochonder ben en niet voor elk dingetje naar de huisarts wil rennen zonder 'echt' goede reden. Ik heb nog nooit een blaasontsteking gehad, dus ik weet niet of dit het is maar dat lijkt mij persoonlijk niet omdat ik het dus soms wel soms niet heb (gisteren bijvoorbeeld ging het vrij goed).

    Herkent iemand iets in mijn verhaal? Kan dit komen door spanning of zal dit daadwerkelijk iets zijn?

    Alvast bedankt voor jullie hulp.

    Groet,

    Mike

    Reageer
    #2

    Overigens wilde ik er nog bij vermelden dat 24 september (een dag voor de klachten begonnen) ik flink heb geverfd en die week zelf ook tot en met zondag 30 september. Ik weet niet of dit een verband met elkaar heeft maar ik denk ik vermeld het er maar bij aangezien het dus een dag later is begonnen.

    Reageer
    #3

    Het kunnen zeker spanningen zijn. Vanuit je bekkenbodemspieren bijvoorbeeld. Je zou daarvoor naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan.

    Reageer
    #4

    Dank voor uw antwoord Tandor, het is ook heel vaag. Dan heb ik er wel last van en dan niet of bijna niet. Zo had ik dus in de ochtend en begin van de middag wel redelijk wat last en eind van de middag begin avond weer zo goed als niets.

    Mijn eerste angst was natuurlijk meteen; prostaatkanker vanwege beetje branderige gevoel na het plassen en omdat ik soms last heb van prostaatpijn na ejaculatie. Maar ik ben 30 jaar oud.

    Reageer
    #5

    Ik denk toch eerder je bekkenbodemspieren....

    Reageer
Reageer op: Vage branderig/stekend gevoel na plassen en gevoel snel weer te moeten plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief