Blaasontsteking: Meteen naar dokter of nog even afwachten

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik kreeg ergens halverwege of eind vorige week last van een blaasontsteking. Voornamelijk veel drang om te plassen, pijn bij het plassen, beetje bloed in de urine.

  Vandaag was het nood van plassen zo erg dat ik bijna in mijn broek plaste op het werk en helaas plaste ik in mijn broek onderweg naar huis.

  Ik heb wat cranberry sap ingeslagen om veel van te drinken. Even hier mee doen of toch linea-recta naar de huisarts?

  Reactie
  #2

  Als je er op tijd bij bent kunnen natuurlijke middelen vaak wel helpen. Een combinatiemiddel, zoals met cranberry, mannose, beredruif en vitamine C, veel vitamine C, wil nog weleens helpen. Met zo'n middel ben ik er een paar keer vanaf gekomen; vooral omdat ik er snel bij was en dan meteen de maximale dosering per dag. Ook zijn er nog andere middelen, zoals colloidaal zilver. Candida kan een rol spelen bij het ontstaan van blaasontstekingen. Een gezonde darmflora kan schelen in de kans op blaasontstekingen. Suiker beter vermijden. Eventueel pilgebruik kan klachten uitlokken.
  Als het niet binnen een paar dagen overgaat, zoals nu, kan je misschien beter een antibioticum nemen. Omdat die wel je darmflora verstoort en zorgt voor tekorten aan diverse vitaminen, mineralen en enzymen, wel zorgen voor herstel van je darmen en extra voedingsstoffen.

  Reactie
  #3

  Ik zou toch maar eens naar de huisarts gaan

  Reactie

  Draagbare kunstnier geeft vrijheid van leven terug

  Lees hier over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de draagbare kunstnier, die het leven van nierpatienten drastisch gaat verbeteren.

  Partner content
Reageer op: Blaasontsteking: Meteen naar dokter of nog even afwachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief