Slijm in urine bij mij

 • #1

  Ik heb al lang klachten van slijm in mijn urine . 2 maal soa test gedaan en dat was voledig goed .ook een voledige bloed en urine onderzoek gehad ook voledig gezond van waar komt dat slijm dan vandaan ?

  Reactie
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen.. Is je urine ook al op kweek gezet en onderzocht?

  Reactie
  #3

  vraagje,

  vandaag maar weer eens naar de dokter geweest. Ik heb al enkele maanden wat slijm in de urine. Ik heb soms bij hard druk zetten ook een beetje voorvocht uit mijn eikel lekker. Dit is echter sporadisch geweest. Ik ben meerdere malen op een soa getest en dit kan het niet zijn. Ook bij de uroloog geweest dus ga ervan uit dat hier de urine op kweek is gezet? Ook hier kwam niks uit. De dokter gaf vandaag wederom aan het niet te weten. Heb door de stress waarschijnlijk wel last van mijn bekkenbodem. Hier ook langs geweest maar deze heeft anaal gevoeld en zei destijds (8 maanden terug) dat hij niet ont stoken leek. Kan het zo zijn dat er door langdurige stress de bekkenbodem te gespannen is en dat hierdoor de prostaat vergroot is? Kan het zijn dat de slijm in de urine prostaatvocht is? Er komt namelijk  niks uit de plasbuis lopen. Ik zie het pas liggen in de urine in jet toilet(los van de paar keer bij het druk zetten bij ontlasting dan). Verder ruikt de urine regelmatig erg sterk. Het heeft een zoetige geur. Ook mijn vriendin vind jet vaak erg sterk ruiken.  Is bovenstaand verhaal mbt de prostaat een mogelijkheid? Dat het dus een opeenstapeling van stress is doordat ik maar niks kan vinden?

   

  Ik wil overigen een afbeelding toevoegen van de slijm maar deze blijft elke keer te groot om te uploaden?

  Reactie
  #4

  Je zou een overspannen bekkenbodem kunnen hebben. Met een ontsteking heeft dat niets te maken Ben je bij een bekkenbodemfysiotherapeut geweest?

  Reactie
  #5

  ja daar ben ik dus 8 maanden terug geweest. Deze heeft rectaal onderzoek gedaan maar verder niet gemeten met zon apparaatje(wat ik graag had gewillen). Door de stress voor een soa heb ik een overspannen bekkenbodem gekregen(denk ik). Echter heb ik de laatste 6 maanden(na het bekkenbodeminderzoek) dus ruikende urine gekregen en de slijmvorming in mijn urine. Hierdoor raak ik erg gestrest omdat ik dan mogelijk weer aan een soa denk. Hierdoor spelen mijn bekkenbodemklachten weer op en krijg ik weer last van pijnlijke testikels en een pijnlijke perineum. Ook is het na het plassen wat branderig en doet mijn penis soms pijn. Dit zijn de klachten van de bekkenbodem denk ik. Echter maak ik me zorgen om het slijm en de geur van de urine. Dit is absoluut anders als eerst en zit vooral in de ochtend vaak in de urine. Ik drink genoeg water dus het is niet het weinig drinken. Urine door de dag heen vaak wit dooor voldoende vochtinname.

  het is dus niet mogelijk dat dit prostaatvocht is doordat deze vergroot is door de gespannen bekkenbodem?

  Reactie
  #6

  Het zal niet de prostaat zijn. Die bekkenbodemfysio moet de spanning meten

  Reactie
  #7

  dan ga ik daar maar weer langs! Dat meten is met een apparaatje toch? Enig idee waar het slijm en de urinegeur vandaan kunnen komen? Hier maak ik me namelijk wel zorgen om. Na 4 soa testen kan ik toch ondertussen een soa wel uitsluiten? Is er een kans dat deze alsnog is gemist in de testen?

  Reactie
  #8

  Ik weet niet wat er allemaal is getest, mar erg waarschijnlijk is het niet.
  En ja, dat wordt gemeten met een sonde

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  4 maal op chlamydia en gonorroe. Tevens 2 maal op trichomonas en ureaplasma. Verder bloed afgenomen voor hiv en andere zaken. Volgens mij heb ik dan wel alles gehad toch?? Ik heb dit bij de arts gedaan en 2 maal bij de one day clinic (Soa poli). En laatste keer bij uroloog.

  Reactie
  #10

  Dan moet je alle soa's wel hebben gehad

  Reactie
  #11

  dus dit kan ik wel uitsluiten(soa)Het slijm en de urinegeur...daar een idee van oorzaak voor?

  Reactie
  #12

  Ik heb er zo helaas ook niet meteen een verklaring voor

  Reactie
  #13

  Je kan ook nog eens mycoplasma genitalium proberen.

  en mss je vriendin eens laten testen, dan weet je het zeker en moet hier niet meer over stressen

  Reactie
Reageer op: Slijm in urine bij mij
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief