Moet ik naar hap?

  • #1

    Hoihoi,
    Ik heb nou al voor de 3e x in een jaar dezelfde symtomen. Koorts ( tussen de 39 en 40)ziek, overgeven, pijn aan onderrug en aan zij, ik eet niks meer, moeite met drinken en alle typische symtomen van een blaasontsteking zoals vaker plassen enzo. Iedere keer belde ik de huisarts en was mijn crp normaal (??) En zaten er amper bacterien in mijn urnine, dus krijg ik telkens een kuur, wat niet helpt, dus uiteindelijk eindig ik met een kuur of 5 achter elkaar voordat het over is.

    Ik heb nu weer last van deze symptomen. Zo erg dat ik onddanks tramadol niet kan slapen van de pijn. Iemand enig iedee wat ik moet doen?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Neem contact op met de HAP

    Reageer
    #3

    Ik wilde het ook doen ja, het is alleen voor ons ver reizen, en aangezien er telkens 'niks' is volgens de uitslagen twijfel ik nogal..

    Reageer
    #4

    dat is een beslissing die je zelf moet nemen

    Reageer
    #5

    Ja dat weet ik.. dankjewel in iedergeval voor de tip.. het gebeurt gewoon zovaak de laatste tijd dat ik bang ben dat mensen gaan denken dat ik me aanstel

    Reageer
    #6

    je bent niet de enige met dat probleem. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de uroloog

    Reageer
    #7

    Ah dat is een goeie! Ga ik doen.. dankjewel!

     

    Reageer
Reageer op: Moet ik naar hap?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief