Nadruppelen

  • #1

    Hoi,

    Ik ben een jongen van 15 jaar en ik druppel altijd na het plassen. Ik weet dat het gewoon is dat er soms een paar druppeltjes uitlopen maar soms is er wel een groot stuk van mijn broek nat. En na het plassen knijp ik ook altijd mijn plasser even leeg maar dan toch loopt het er dan weer uit. Ik heb vaker opgezocht wat het zou kunnen zijn maar ik kom nergens op uit moet ik me zorgen maken of zijn er meerdere leeftijds genoten met dit probleem? Oja meestal ruik je gewoon dat ik heb gedruppeld. Weet iemand een oplossing of goeden raad? Alvast bedankt:)

    Reageer
    #2

    Op de eerste plaats zorgen dat je goed uitplast. Daarnaast je voorhuid iets terug schuiven met plassen zodat het plasgaatje vrij komt, zodat er geen urine in de voorhuid achter blijft.

    Reageer
    #3

    ik trek ook altijd mijn veletje naar achter. Maar waneer weet ik als ik ben uit geplast want als ik blijf staan kan het zomaar nog een half uur duuren.

    Reageer
    #4

    Probeer eens na het plassen met een velletje toiletpapier je plasgaatje heel even te deppen, of ga een zittend plassen.

    Reageer
Reageer op: Nadruppelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief