Voorvocht in urine

  • #1

    Ik ben als jongen gewend om zitten te plassen. Vaak blijf ik nog zitten nadat ik klaar ben met plassen, want als ik na een minuut een beetje druk zeg plas ik nog een klein beetje. Dat doe ik dan een aantal keren. Soms komt er, vreemd genoeg, voorvocht vrii als ik teveel druk zet. Dan heb ik ook een gevoel alsof er nog iets vastzit in mn urinebuis.

    Is dit normaal? Vroeger had ik hier geen last van. Soms denk ik dat na het plassen goed heb gereinigd, maar dan zie ik een kleinbeetje vootvicht op mn boxer. Dat is heel vervelend.

    Reageer
    #2

    Dat is niet zo raar als je gaat zitten om te plassen. Door hard te drukken, druk je nog wat voorvocht uit de klieren die dat produceren.

    Reageer
    #3

    Heyy ik heb een vraag ik ben maagd maar heb vandaag met me vriend drooggeneukt maar der kwam wel voorvocht vrij maar hij had wel 2 keer geplast voor we samen iets deden en word over 4 dagen ongesteld als ik ongesteld word betekent het dat ik niet zwanger ben??? Groetjessss

    Reageer
    #4

    Zo raak je toch niet zwanger

    Reageer
    #5

    Dank u wel ik was al helemaal aan het stressen

    Reageer
    #6

    nog een vraag he als ik jou over 2 4 dagen ongesteld word hoef ik me geen zorgen meer te maken toch

    Reageer
Reageer op: Voorvocht in urine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief