Soort speekselvloed?

  • #1

    Ik heb vaak last van een soort speekselvloed, dit is niet zo erg dat ik oncontroleerbaar kwijl maar er wordt op dat moment te veel speeksel aangemaakt en ik weet niet wat ik er mee moet doen.

    Ik kan het inslikken. Alleen wordt dit na een paar keer vervelend. Ik slik dan namelijk veel lucht in en krijg ik last van mijn maag.

    Ik kan het ook uitspugen alleen krijg ik hier een erg droge mond van.

    Wanneer gebeurd het

    Ik heb er het meeste last van in de avond. Zo net voor het slapen gaan, en dit gaat dan ook door tot ik in slaap val. Ik doe niks geks die avond, ik drink geen alcohol, koffie of te veel/weinig water.

    Soms gebeurd het ook overdag, meestal na koffie! Ik heb dan ook een weekje geen koffie gedronken alleen dit veranderde niks in de avond.

    (!) Alleen het gekke is dat ik er een paar maanden geen last van had en het nu opeens weer elke dag gebeurd. Het enige wat ik op dit moment kan bedenken wat ik anders doe dan een paar maanden geleden is dat ik dagelijks Creatine neem. Dit is een sportmiddel, maar het lijkt mij sterk dat dit voor extra speeksel zorgt.

    Reageer
Reageer op: Soort speekselvloed?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief