Een bultje binnenkant kaak.

  • #1

    Hallo, ik heb sinds januari een bultje aan mijn onderkaak zitten. Hij is rond en voelt hard aan als ik het voel met mijn tong, ik kan het bultje niet voelen met mijn vinger, daar is hij te ver naar beneden voor. Omdat het bultje er sowieso een jaar zit (misschien wel langer maar nooit opgevallen) vroeg ik mij af of dit ook wat kwaadaardigs kon zijn. Hij is misschien een beetje groter geworden, misschien ook niet want dat kan ik niet met alle zekerheid zeggen. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Moet ik mij zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Iets kwaadaardigs zal het zeker niet zijn. Waarschijnlijk je speekselklier. Als je er ongerust over bent, ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #3

    Valt niet veel te zien, alleen met de tong te voelen. Rond harde bult op de onderkaak. Maar ben blij dat het niet wat kwaadaardigs is. Is het mogelijk dat het bultje ook kan groeien in een jaar tijd ofzo?

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen. Als jij het kunt voelen met je tong, zou de huisarts dat moeten kunnen zijn of voelen

    Reageer
    #5

    Ach als het niks kwaadaardigs kan zijn hoef ik er niet mee heen toch? Dus geen zorgen maken?

    Reageer
    #6

    Ik denk niet dat je je daar zorgen over moet maken.

    Reageer
    #7

    U denkt? Of weet u zeker dat ik mij geen zorgen hoef te maken over iets kwaadaardigs? 🙂

    Reageer
    #8

    Ik denk.   Kan namelijk niet in je mond kijken... Maar dan denk ik niet aan iets ernstigs/kwaadaardigs.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nou ik kan nog wel even wachten toch? Ik ben 28 maar goed kan op elk leeftijd gebeuren he! Ben vandaag net bij dokter geweest om even mijn klieren in de hals en sleutelbeen te checken en vorige week bij de tandarts voor de halfjaar controle! Vind het een beetje gek als ik nu weer ga. Ik kan nog wel even wachten denkt u niet?

    Reageer
    #10

    Je kunt zeker nog wachten hoor.

    Reageer
    #11

    Ga ik doen! Ook denk ik dat als ik mondkanker had, dat de tandarts misschien wel wat had gezien en mijn huisarts vast wel wat verdikking gevoeld onder de kaak denkt u niet?

    Reageer
    #12

    Om aan mondkanker te enken als er een bultje is is wel wat overdreven...  de tandarts zou dat zeker hebben geien

    Reageer
    #13

    Daar heeft u misschien gelijk in maar deze zit er sowieso bijna een jaar. Of langer en heb ik het nooit opgemerkt en hij is net zo hard als mijn kaak. Daarom dacht ik aan kanker.

    Reageer
    #14

    Toch nog even een vraag, bultje die ik voel is niet groter geworden dan januari. Als dit kanker was geweest dan had het bultje al aardig groter geweest toch? Tandarts zei in maart ofzo dat het een uitstulping van het bot kon zijn ofzo?

    Reageer
    #15

    Dus je weet wat het is. De tandarts heeft je dat gezegd. En waarom maak je je dan zorgen over mondkanker?  Dat zou de tandarts toch beslist wel hebben gezien.

    Reageer
Reageer op: Een bultje binnenkant kaak.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief