heeft mezelf bevredigen invloed op ongesteldheid?

 • #1

  Hallo allemaal,
  ik ben een meisje van 13 en ik ben nog niet ongesteld.
  Ik bevredig mezelf soms wel eens, en dan zit ik vooral aan mijn clitoris waardoor ik een verdoofd gevoel krijg. Heeft dat invloed op mijn ongesteldheid?
  Bijvoorbeeld dat ik dat nooit meer wordt?

  HELP.

  Reactie
  #2

  Wie heeft jou dat verteld? Dat is niet waar. Masturberen is gezond en ongevaarlijk. Masturberen ontspant en traint de geslachtsorganen.

  Reactie
  #3

  Meisjes masturberen vaak door met een of meer vingers over of rond hun kittelaar te wrijven totdat ze klaarkomen. Ze kunnen ook volstaan met hun dijspieren te spannen en tegen hun kruis te drukken. Voor beide geslachten geldt dat sommigen snel te werk gaan, terwijl anderen het liever voorzichtig doen. De een houdt van snelle, de ander van langzame bewegingen. In de regel is het wel zo dat hoe dichter je bij het punt van klaarkomen komt, hoe sneller en krachtiger je bewegingen worden.

  Lees verder op de website van de NVSH met seksuele voorlichting over masturberen.
  Zie: http://www.nvsh.nl/vrijen/masturbatie.htm

  Reactie
  #4

  Oke, hartstikke bedankt!
  Niemand vertelde me dat, maar dat dacht ik omdat ik 13 ben en mn moeder en zus werden al heel vroeg ongesteld en ze hadden ook al heel vroeg borsten, terwijl ik nog maar 75a heb en ook nog niet ongesteld ben! Maar bedankt voor jullie antwoord want dan hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken!

  Reactie
  #5

  ik doe dat ook maar ik ben eerst wel ongesteld geworden maar nu ben ik al 9 weken niet meer ongesteld. ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest hoe kan dit???

  Reactie
  #6

  das ook bij mij ben al twee maanden niet ongetseld maak me egt zorgen

  Reactie
  #7

  Hee. Bij mij al 3 maand of langer niet ongesteld... ben zelf bijna 15, en begon met menstrueren toen ik begin 13 was. Ben bang dat er iets heel erg mis. Althans dat voel ik gewoon. Ben sowieso niet zwanger... #AFRAID.

  Reactie
  #8

  Ik ben 12 en bevredig mezelf ook. Ik zat met dezelfde vraag maar een paar maanden later werd ik ongesteld! Maak je geen zorgen, alles op zn tijd

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Heex ik snap dat je je zorgen maakt. Ik heb ook al eens half jaar moeten wachten. Maar dat komt omdat je het dan nog nioet heel lang bent en dan is het nog onregelamtig. In de loop van de tijd word het regelmamtiger. Dus het is niet erg 🙂 wees ff blij dat je er van af bent haha

  Reactie
  #10

  Ik ben een meisje van 12 en bevredig me ook regelmatig
  Maar ben ook nog niet ongesteld! Ik dacht precies het zelfde als jou maar nu ik dit lees ben ik heel erg blij!
  Ik hoop dat ik het snel word ben namelijk 12 en 1,80 en ik ben er nu wel klaarmee heb ook opgezocht hoe je het sneller word en dat ga ik zeker uitproberen!

  Reactie
  #11

  Heey x ik ben 13 en ik wrijf ook over me vagina en ik ben ook nog jiet ongesteld geworden !! Is het erg als je over je vagina wrijft ? HELP PLZZ XXXX

  Reactie
  #12

  Nee hoor. Dat is verder geen probleem.

  Reactie
  #13

  Nee ik masturbeerde ook al zo sinds mijn elfde en werd op mijn 14e pas ongesteld terwijl mijn moeder en zus dat al op hun elfde werden. Mijn oma wel ook pas op haar 14e;) Is nog gewoon een normale leeftijd hoor.
  Geniet ervan zou ik zeggen!
  Denk wel dat het in mijn geval ook met mijn (toen nog onontdekte) schildklierziekte te maken had.
  Had sowieso nogal een groeiachterstand en nauwelijks borstontwikkeling en dat soort dingen.
  Als je vaak last van je maag/darmen hebt en/of een moe of duizelig gevoel zou je dit eens na kunnen laten kijken.

  Reactie
  #14

  ik ben het nu 6 weken nier meer ik ben bang door het mastruberen dat er iets mis is gegaan kan dat zo zijn

  Reactie
  #15

  En wat zou er dan mis kunnen gaan denk je?

  Reactie
Reageer op: heeft mezelf bevredigen invloed op ongesteldheid?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief