Bruine afscheiding, maar niet ongesteld.

  • #1

    Hallo,

    Normaal gesproken bij de start van mijn menstruatie vind ik tijdens het naar de wc gaan rood bloed op het wc papier. Binnen een halve dag ben ik dan flink ongesteld. Na de menstruatie, heb ik altijd een aantal dage een bruine afscheiding.

    Gisteren merkte ik op dat ik last had van bruine afscheiding en ik dacht oké, ik ben ongesteld. Alleen nu meer dan een dag later, heb ik alleen daarnet bruine afscheiding tijdens het plassen gevonden, verder ben ik niet ongesteld en heb ik wel af en toe hele lichte buikpijn of rugpijn die ik normaal gesproken heviger ervaar tijdens menstruaties. Ik ben 22 jaar en heb dit nog nooit op deze manier meegemaakt, mort ik me zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Gewoon even rustig afwachten

    Reageer
    #3

    Bruin bloed kan te maken hebben met een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. Was bij mij verdwenen door combinatie van progesteroncreme en lysine.

    Reageer
Reageer op: Bruine afscheiding, maar niet ongesteld.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief