Na een week weer ongesteld .

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een meid van 15 (bijna 16). Ik ben 1'84 en 64kg voor het geval dat er vragen komen. Ik menstrueer al 2 jaar. 3 maanden terug ben ik met de pil begonnen vanwege veel bloedverlies en pijn, de pil werkte ontzettend goed daar tegen, maar kreeg helaas hevige bijwerkingen en werd zo misselijk dat ik niet meer kon eten, dus ben in overleg met de huisarts geweest en we hebben besloten om te stoppen met de pil. Gelijk nadat ik was gestopt was mijn eerste menstruatie zonder de pil verschrikkelijk, ontzettend veel buikpijn en hevig bloedverlies. Na een/anderhalve week werd ik weer ongesteld, weer met hevig bloedverlies en weer veel pijn. Ik dacht eerst dat het misschien gewoon bloedingen waren maar nee ik ben na een week weer ongesteld geworden. Er zit maar een week tussen mijn menstruaties en maak me zorgen, is dit omdat ik met de pil ben gestopt? En wat kan ik nu het beste doen, want ik heb ontzettend veel buikkrampen.

    Met vriendelijke groet Caeli

    Reageer
    #2

    Je moet in ieder geval terug naar de huisarts. Die kan wel iets geven tegen de pijn en de krampen.
    Laat dan ook een bloedonderzoek naar je hormonen doen of vraag een verwijzing voor de kinderarts

    Reageer
    #3

    Zware bloeding kan te maken hebben met verstoorde hormoonhuishouding, zoals oestrogeendominantie, maar ook met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. pil lost dat niet op, hij versterkt de oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen. Een complementair genezer zou je advies kunnen geven om je hormonen en hele lijf weer in balans te krijgen en je helpen met wat voedingssupplementen. Belangrijk voor je hormonen is zorgen voor volwaardige voeding, met complexe koolhydraten, eiwitten , vetten en vezels bij elk eetmoment.

    Reageer
Reageer op: Na een week weer ongesteld .


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief