menstruatie

  • #1

    Na mijn bevalling heb ik zes-en-halve maand lang geen menstruatie gehad. Afgelopen 4 februari was ik weer voor het eerst ongesteld geweest. Een week na de menstruatie heb ik bij iedere toiletbezoek na het plassen last van bruine afscheiding in combinatie met wat dunne en dikke draderig bloed. Sinds het voorval heb ik soms hoofdpijn, lage rugpijn en af en toe wat duizeligheid met soms ook warmte aanvallen. Voor het overige zijn er geen gezondheidsklachten. De klachten zijn ontstaan vlak na de menstruatie van 4 februari en zijn nog steeds aan de orde. Sinds de bevalling ben ik vier kilo aangekomen. Ik gebruik geen voorbehoedsmiddelen en heb deze ook nooit gebruikt.
    Ik weet niet wat het allemaal kan zijn. Betekent bruinverlies met draderig bloed misschien het restje van de menstruatie of heeft het maken met het feit dat ik bijna 7 maanden na de bevalling niet ongesteld ben geweest?. Kan het misschien een cyste zijn of een eventuele zwangerschap?. Ik heb nog geen zwangerschapstest gedaan.

    Groeten, Hanae

    Reageer
Reageer op: menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief