natuurlijk medicijn

 • #1

  Beste
  Een vraag aan u,is er een natuurlijk alternatief voor bloedverdunners en metropronol,ik heb van deze heel veel last en slaap slecht en heel vermoeid ect: als er iets is op natuur basis zonder bijwerkingen.
  mvg,
  Henk

  Reactie
  #2

  Daar zijn geen "natuurlijke"middelen voor. Helaas..
  Maar bespreek het wel met je behandelend arts. Misschien kan er van medicijn worden gewisseld waardoor er minder bijwerkingen zijn

  Reactie
  #3

  Zou niet in termen van medicijnen denken maar aan je hele eet- een leefpatroon aanpakken. Bij hoge bloeddruk spelen bijvoorbeeld insulineresistentie, verzuring van je lichaam en tekorten aan voedingsstoffen een rol. Vraag deskundig advies hierbij. en stop niet zomaar met medicijnen. Wat tekorten aan voedingsstoffen betreft. Gewoon bloedonderzoek zegt niet zoveel en er wordt maar op een paar stofjes getest. met een spiertest kan je meer tekorten  meten.

  Medicijnen zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen. Bètablokkers maar ook calciumblokkers remmen daarnaast ook de aanmaak van melatonine. dit alles bij elkaar kan op de kortere of langere termijn klachten geven.

   

  Reactie
Reageer op: natuurlijk medicijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief