Bobbeltje buik?

 • #1

  Hi, ik heb al 3 jaar last van pds (nooit colonoscopie gehad of iets maar vanwege leeftijd en symptomen zo gediagnosticeerd). Ben 23 jaar.

  Nou voelde ik een week geleden links boven mijn navel een klein bobbeltje als ik diep mijn buik indruk. Voel hem alleen als ik lig ook. Ik heb ook af en aan een zeurend gevoel rond die plek (linkerkant van buik) wat soms een beetje uitstraalt naar linker lies/bil/zij. Een paar dagen voordat ik dat bultje voelde nog bij de huisarts geweest voor palpatie van mijn darmen en die zei toen dat alles goed voelde. Wat zou dit kunnen zijn? Als het een tumor is, geeft het dan ook zo een zeurend gevoel rond die streek? Het is een klein bobbeltje, misschien zo groot als een boon, voelt een beetje stevig aan en ik moet soms wel zoeken om hem te vinden. Wat zou het kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Een tumor zou je zo dus niet kunnen voelen. Het zal toch je darm zijn

  Reageer
  #3

  Heb weleens gelezen dat als een tumor groot genoeg wordt je hem kan voelen door je buik. Het voelt toch wel hard en als een bobbeltje, aan de andere kant heb ik dat niet. Kan het dan toch mijn darm zijn?

  Reageer
  #4

  Dat zal beslist je darm zijn

  Reageer
  #5

  Maar kan dat voelen als een knobbel dan? Hoe kan ik dat links wel voelen en rechts niet? Lijkt echt een soort knobbeltje maar van buitenaf niet te zien alleen bij voelen

  Reageer
  #6

  ja dat kan

  Reageer
Reageer op: Bobbeltje buik?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief