ontlasting

  • #1

    Hallo

    Ik heb gisteren mijn ontlasting ( kijken of er bloed in zit) ingeleverd ivm klachten onderbuik/darmen in het ziekenhuis (zaterdag) , nu heb ik even ingelogd bij het ziekenhuis en zag dat de functielaborant daar ook iets had geplaatst / of gezien...  vraag...is de uitslag dan al bekend of heeft ze ingelogd voor info ?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Dat weet alleen de laborant zelf?

    Maar ga er maar van uit dat het was om in je dossier te kijken.  Uitslagen komen er trouwens vaak pas op nadat de arts die met je besproken heeft.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Oke , Dus er is nog geen uitslag bekend ?...wanneer dan wel ? en stel ze vinden wat( bloed )...dan hoor ik het toch zsm ?....of niet

    Reageer
    #4

    Dat kan ik je uiteraard niet vertellen, dat weet alleen die het onderzoekgedaan heeft.

    Je arts is de gene die de uitslag met je  bespreken moet. Volgens mij zelfs de enige die dat mag.

    Als er iets ernstigs gevonden is, wat dringend behandeld moet worden, zullen ze wel contact opnemen. Nu hoeft bloed  trouwens niet gelijk iets ernstigs te zijn hoor. En anders hoor je de uitslag via de huisarts of de arts waar je in het ziekenhuis bij onder behandeling bent. En dat kan soms best even duren als er bij voorbeeld iets op kweek gezet is.

     

    Reageer
Reageer op: ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief