Opgeblazen buik

  • #1

    Ik heb de laatste tijd heel veel last van een opgeblazen buik (Dagelijks). 's ochtends is alles oke en in de avond lijk ik wel 6 maanden zwanger. Ik probeer te achterhalen of het misschien aan voeding ligt die ik eet. Het valt mij op dat wanneer ik luchtige volkoren crackers eet ik heel veel last krijg van een opgeblazen buik. (Verder heb ik nog niet echt een link kunnen leggen) Ik eet zelf eigenlijk niet zoveel brood dus ik weet niet of het na het eten van brood ook zo is. (dit zal ik morgen maar eens testen). Na het eten van een wrap met kipfilet heb ik het in ieder geval niet. Naast de opgeblazen buik, lijk ik ook heel veel last van lucht in mijn buik te hebben op die momenten. Mijn eerste gedachten gingen uit naar dat mijn lichaam niet goed tegen tarwe kan. Alleen een wrap kan ik wel verdragen. Dus deze gedachten lijkt ook niet te kloppen. Is er iemand die dit herkent?

    Reageer
    #2

    Dan zou ik eens kijken naar de ingrediënten. Misschien het rijsmiddel of suiker. Weet ook niet of je echt crackers bedoelt of knäckebröd. Beter ook weinig tarwe eten. Brood kan kan zorgen voor een opgeblazen buik. Ook een tekort aan magnesium kan klachten geven. Een alternatief genezer zou samen met jou naar je voedingspatroon, darmflora en tekorten aan voedingsstoffen kunnen kijken. Als je weinig brood eet, wel zorgen voor voldoende jodium. Hetzij via een hooggedoseerde multi dan wel druppels.

    Reageer
Reageer op: Opgeblazen buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief