wat begon als een ooronsteking..

 • #1

  wat begon als een ooronsteking is nu uitgelopen op een kaak gewricht ontsteking...help!

  ongeveer 8 maanden terug begon ik last the krijgen van mijn oor, voornamelijk als ik onder de schelp druk uitoefen, dan doet het erg zeer.

  3 keer naar de huisarts geweest, die kwam met druppels die niks hielpen.

  na 6 maanden op eigen initiatief naar een oordokter geweest, die heeft antibiotica voorgeschreven. Teruggekomen voor controle, oorinfectie was weg! Maar de pijn in mijn oor bleef aan. De dokter zei dat de infectie zich verspreid heeft naar mijn kaakgewricht. Wat dus komt door het te lang met een oorinfectie door lopen lijkt me.

  Daar ontstekingremmers voor gehad. 6 dagen pillen geslikt. In die periode totaal geen last van mijn oor. Maar nu ben ik 2 dagen weer gestopt met die pillen en de oorpijn is weer terug. En het lijkt nog wel erger dan hiervoor!

  Wat kan ik doen? Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt misschien? Ik word echt moedeloos van die constante oorpijn!

  Reageer
  #2

  Heeft je tandarts ook een kaakontsteking kunnen constateren? Ik heb dezelfde problemen gehad en toen bleek een verstandskies aan het ontsteken te zijn. Ook geen pijn tijdens het slikken van antibiotica. Ik heb de kies laten trekken en de pijn is nooit meer terugkomen.

  Reageer
  #3

  tandarts heeft mijn kaak gecontroleert, nergens een probleem te vinden. ik ga nu een scan van mijn oor laten maken, misschien dat daar meer duidelijk uitkomt

  Reageer
Reageer op: wat begon als een ooronsteking..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief