Gat in nasale holte

  • #1

    Ik heb een vreemde vaardigheid waarbij mijn tong te lenig is en ik daardoor in de holte boven mijn gehemelte kan raken met mijn tong. Ik voel hier een gat in het midden van het plafond van deze holte op dezelfde hoogte als de ingang naar de buisjes van Eustatius. Hoort dit hier te zitten, en zo ja, wat leidt dit naartoe?

    Reageer
    #2

    Je komt dan in de neusholten terecht. Maar dat op zich wel erg vreemd. Ik raad je wel aan om daar met je tong weg te blijven.

    Reageer
    #3

    Dank je wel voor het antwoord, ik zal proberen er weg te blijven met mijn tong.( Wat meer informatie trouwens, er zijn meerdere mensen die dit gebruiken als een soort yoga techniek, maar daarmee vond ik nooit antwoorden want die mensen denken dat dat zogezegd positieve effecten zou hebben op je gezondheid om dat te doen. Vooral Spirituele dingen geen medische. De naam is khechari mudra.)

    Reageer
    #4

    Daar is niks gezonds aan kan ik je verzekeren

    Reageer
Reageer op: Gat in nasale holte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief