Meniere Kenacort injectie middenoor

 • #1

  Hallo beste mensen,

  Sinds 1 jaar heb ik een met de tijd een erger wordende last van een constante pieptoon en een evenwicht stoornis, hierbij ook verschillende keren oorinfectie/oorpijn gehad. Na enkele bezoeken aan verschillende artsen en verschillende ontstekingsremmers (antibiotica/prednison) nog steeds geen duidelijkheid of oplossing.
  Mijn laatste bezoek (19/02/2019 ) bij de kno arts die de ziekte van Meniere als boosdoener aanwijst en heb daar in het ziekenhuis een *kenacort-A injectie gekregen in mijn middenoor. Twee weken verder nu maar helaas geen enkel positieve verschil en heb het gevoel dat het erger geworden is omdat bij een ietswat hoge geluid het voelt alsof er een luidspreker in mijn oor zit,en ook is er een geruis bijgekomen die continue aanwezig is bovenop de doorlopende pieptoon.
  Ben daarom hierbij op zoek naar soortgenoten die ook een Kenacort-A injectie hebben gekregen en hoe de ervaring hiermee is of was.

  *Kenacort- A:
  Triamcinolonacetonide is een bijnierschorshormoon(corticosteroïd). Het remt ontstekingen en vermindert schilfering, jeuk en zwellingen.

  Groeten,
  Ahmed.

  Reageer
  #2

  Heb zelf al meerdere injecties gehad vanwege duizeligheid. Eerst meerdere malen dexamethason injecties; hielpen aardig, aantal weken tot 2 maanden ging het beter, daarna weer naar de klachten van voor de spuit. Laatste 2 keer kenacort injectie; werkt voor mij sneller en beter. Gebruik hierbij wel betahistine tablet. Deze klachten zijn ontstaan na ooroperatie.

  Reageer
Reageer op: Meniere Kenacort injectie middenoor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief