Pijn bij slikken

  • #1

    Ik heb een vraag.

    Ik heb al bijna 2 jaar last van mijn keel bij slikken. Net of er iets in mijn keel zit als ik slik. Het is ook echt alleen bij slikken verder eigenlijk weinig last. Hiernaast heb ik regelmatig pijn op mijn borst.
    Hiervoor ben ik al verschillende malen bij de dokter en kno arts geweest. Echter kunnen zei niet vaststellen wat het is. Heb zelfs een keel onderzoek gehad onder narcose bij de kno arts.

    Nu beginnen sinds een paar weken de volgende klachten mee te spelen. Dat zijn oorsuizen en het gevoel dat ik een waar voor een oog heb. Ook heb ik het idee dat een pupil groter is dan de andere. Hier weer mee naar de dokter en die gaf aan er zal wel een vuiltje in je oog gewaaid zijn.

    Ik ben nu al zo vaak voor de dezelfde klachten bij dokter en kno arts geweest dat ik niet meer weet wat ik er aan kan doen. Word er echt hopeloos van. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

    Reageer
Reageer op: Pijn bij slikken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief